TOPSELLER DEALS Bespaar tot wel 60% op meeer dan 300 bestsellers. Spar nu.

NOX

20 Resultaten
Filter
NOX
Padel racket
€ 299,95 € 234,95
NOX
Padel racket
€ 389,98 € 339,95
NOX
Padel racket
€ 299,95 € 272,95
NOX
Padel racket
€ 199,95 € 169,95
Sale -10%
NOX
Padel racket
€ 199,95 € 179,95
-29%
NOX
Padel racket
€ 389,95 € 276,95
NOX
Padel racket
Huurprijs voor 14 dagen
€ 12,00
NOX
Padel racket
€ 74,95
Sale -30%
Beschikbare maten:
Sale -15%
Beschikbare maten:
Sale -15%
NOX
€ 34,00 € 28,95
Beschikbare maten:
Sale -30%
NOX
€ 34,00 € 23,95
Beschikbare maten:
Sale -33%
Beschikbare maten:

NOX: geweldige ontwerpen voor padel - Made in Barcelona

Het Spaanse merk NOX richt zich volledig op de productie van hoogwaardige producten voor padel. Of het nu gaat om rackets, schoenen, tassen of kleding voor padel. Noem maar op, NOX heeft het.

NOX, opgericht door de gebroeders Ballve, is gevestigd in Barcelona en heeft zichzelf tot pionier gemaakt op het gebied van innovatieve, eersteklas padelrackets. Kijk maar eens rond op de World Padel Tour. Je zult talloze spelers zien spelen met NOX rackets en in sportkleding met NOX schoenen. Velen gebruiken ook de accessoires van het merk, zoals zweetbandjes.

Tot de bekendste ambassadeurs van het merk behoren de Spaanse padelspelers Libe Arzanaegui, Augustin Tapia en Miguel Lamperti, die het legendarische racket NOX ML10 gebruikt. Dit specifieke padelracket is zeer geschikt voor spelers met elleboogproblemen, omdat het zeer zacht en gemakkelijk te bespelen is.

NOX rackets, kleding, schoenen en tassen van topkwaliteit

NOX is waarschijnlijk het meest bekend om zijn padelrackets. Tegelijkertijd doen de schoenen, kleding, tassen en kleding van het merk niet onder - en bij Tennis-Point shop je een deel van het gehele assortiment van NOX voor padel. Je kunt ze niet missen, want het merk draait niet alleen om techniek, maar valt ook op door zijn unieke ontwerpen. NOX padelrackets hebben bijvoorbeeld een grote "X"op het slagvlak.

NOX padelschoenen maken ook een indrukwekkende eerste indruk met hun unieke ontwerpen. Tegelijkertijd bieden ze uitstekende grip en ondersteuning, zodat je snel over de baan kunt bewegen. Je hebt je racket. Je hebt je padelschoenen. Nu heb je alleen nog iets nodig om alles in op te bergen. Ook daar heeft NOX voor gezorgd, want het merk produceert ook functionele padeltassen.

Gemakkelijk retourneren van jouw nieuwe NOX producten

Als je NOX padel artikelen in onze online shop bestelt, ben je verzekerd van snelle leveringen en veilige betalingen. Bovendien profiteer je van onze 30 dagen geld-terug-garantie: Als een artikel niet past of niet aan de verwachtingen voldoet, stuur je het gewoon naar ons terug. Wij wensen je veel plezier bij het bekijken van onze online shop voor jouw nieuwe NOX padel uitrusting.