Geld-terug-garantie

Voorwaarden van de "30-dagen geld-terug-garantie"

  1. Buiten de wet over het herroepingsrecht van de klant om, verlenen wij je het recht om de aan ons afgegeven contractuele verklaring binnen verdere 30 dagen in tekstvorm te herroepen (bijv. per brief, fax, e-mail).
  2. De verlengde termijn van 30 dagen begint na het verstrijken van de wettelijke onafhankelijke herroepingstermijn van 14 dagen, waarbij de tijdige verzending van de herroeping of de zaak voor de verlengde termijn van 30 dagen voldoende is.
  3. De herroeping moet worden gericht aan: Tennis-Point GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Duitsland, fax: +49 (0) 5245 / 8353 - 499 E-Mail: info@tennis-point.be
  4. Producten moeten bij het nastreven van het contractuele herroepingsrecht in hun originele verpakking (tenzij de goederen in daarvoor geschikte verpakkingen is afgeleverd), compleet, ongebruikt (als het bij de levering om nieuwe goederen gaat) en onbeschadigd zijn. Jouw wettelijke garantierechten blijven onaangetast, als de geleverde goederen reeds bij levering gebrekkig waren.