Bag deals Bespaar tot 60%! Bespaar nu.

Castore

16 Resultaten
Filter
Sale -47%
Beschikbare maten:
Sale -15%
Beschikbare maten:
Sale -35%
Beschikbare maten:
Sale -35%
Castore
€ 72,00 € 46,95
Beschikbare maten:
Sale -35%
Beschikbare maten:
Sale -17%
Beschikbare maten:
Sale -35%
Castore
€ 66,00 € 42,95
Beschikbare maten:
Sale -23%
Beschikbare maten:
Sale -20%
Beschikbare maten:
Sale -42%
Castore
€ 72,00 € 41,95
Beschikbare maten:
Sale -17%
Beschikbare maten:
Sale -37%
Beschikbare maten:
Sale -38%
Beschikbare maten:
Sale -17%
Castore
€ 69,00 € 56,95
Beschikbare maten:
Sale -35%
Castore
€ 46,00 € 29,95
Beschikbare maten:
Sale -20%
Beschikbare maten:

Castore: innovatieve professionele sportkleding voor dames en heren

Met zijn tijdloze en elegante ontwerpen heeft het ambitieuze sportkledingmerk Castore veel fans verworven onder veeleisende en modebewuste tennissers. J. Carter Sporting Club Limited, een Britse fabrikant van sportkleding voor dames & heren gevestigd in Liverpool, distribueert zijn producten onder de naam Castore. De populaire sportkleding wordt in Castore-winkels in meer dan 50 landen verkocht. De merknaam van het bedrijf is afgeleid van Castor en Pollux, de tweeling uit de Griekse en Romeinse mythologie.

De broers Thomas en Philip Beahon richtten het bedrijf in 2015 op, 22 en 25-jarige leeftijd. Al snel wisten ze veel prominente sporters voor zich te winnen, voornamelijk uit het voetbal en tennis. In januari 2019 werd Castore de officiële outfit partner van Andy Murray, die in de tenniswereld de meest prominente merkambassadeur is voor het jonge bedrijf. Enkele maanden later werd Murray ook aandeelhouder van Castore. Sindsdien heeft het merk zich ook met succes in andere sporten gevestigd. Zo werd Castore in 2021 de officiële partner van Formule 1-team McLaren. 

Castore's motto "Better Never Stops" is doorgevoerd in hun hele bedrijf

Het leidende thema voor Castore is "Better Never Stops". Daarom wil het merk zich met zeer professionele normen onderscheiden van andere fabrikanten van sportartikelen. Om dat doel te bereiken gebruikt Castore innovatieve technologie en hoogwaardige materialen voor zijn producten en ontwikkelt het lichte, duurzame performance sportkleding van de beste kwaliteit voor ambitieuze atleten en toernooispelers die veel eisen stellen aan hun sportkleding. 

Castore sportkleding voor sporters: precisie, prestatie & passie

Castore wordt steeds populairder bij professionele tennissers. T-shirts, lange mouwen en shorts van Castore zijn bijvoorbeeld erg in trek bij modebewuste sporters. Castore tenniskleding is echter niet alleen gemaakt voor de tennisbaan. Ook buiten de baan trekt de coole mode zeker de aandacht.

In onze online shop kun je innovatieve Castore sportkleding ontdekken die er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook jouw spel ondersteunt. Het voorziet je van dat beetje extra kracht, wat je, zoals we allemaal weten, een voorsprong kan geven, vooral op professioneel en toernooi niveau. Bij Tennis-Point shop je een uitgebreide selectie Castore sport- en tenniskleding voor dames en heren.

Bij het zoeken naar jouw individuele Castore tennisoutfit in onze online shop kun je filters instellen om het zoeken te versnellen.Zo kun je bijvoorbeeld filteren op kleur, maat en maximumprijs. Zo kom je in een mum van tijd bij jouw favoriete combinatie!

Snelle levering & eenvoudig retourneren van jouw Castore producten

Met jouw nieuwe Castore-kleding kun je rekenen op een snelle levering en een veilige betaling. Natuurlijk geldt onze 30-dagen-geld-terug-garantie voor alle Castore sportkleding: als de kleding niet past, kun je deze eenvoudig naar ons terugsturen. Veel plezier bij het bekijken van onze grote selectie Castore tenniskleding voor dames en heren!