Code: SALE10 10% extra korting op alles in de sale! Nu sparen!

Quiet Please Brand Shop

Casual urban straatstijl voor op de tennisbaan

Het sportmodelabel Quiet Please heeft zich gevestigd als hip merk op de tennismarkt. Quiet Please brengt veel gemak en joie de vivre over op tennisfans. In onze online shop vind je een grote selectie bijzondere tenniskleding met een sportieve, casual look.

Paris Styles

Quiet Please Crossroads

Minder uren op de baan en dan een casual tijd buiten de baan met de juiste outfit. Onze nieuwe Quiet Please Crossroads-collectie maakt het mogelijk. Waar je ook bent, met Quiet Please ben je meteen klaar om je aas te dienen en volop van het leven te genieten.

Tennis overstijgt grenzen en verbindt ons geliefde spel met de echte wereld. Dankzij Quiet Please maken we tennis toegankelijk voor iedereen en een sport voor iedereen!

De nieuwe Crossroads-collectie voegt tennis en lifestyle samen. Omdat we gepassioneerd en openhartig zijn, verbinden we mensen en kan niets en niemand ons van ons pad afbrengen.

Met de nieuwe Crossroads stijlen wordt ook jij onderdeel van onze missie: elke dag tennis ademen en beleven - met casual kleding voor alle spelers die niet geloven in oude en achterhaalde denkwijzen. Wij brengen de tennis lifestyle naar de straat!

Heb je vaak zin in een lekker drankje aan de bar of een ontspannende wandeling naar de zonsondergang na een spannende wedstrijd? Zorg dan vandaag nog voor de perfecte combinatie van prestaties en lifestyle! Met de nieuwe Crossroads outfits sla je zowel op het veld als in de stad een uitstekend figuur!

Leef het vrije en zorgeloze Quiet Please gevoel en trek nu je nieuwe favoriete look aan!
Naar de collectie

De eerste cirkelvormige tenniscollectie

Maar de Quiet Please tenniscollecties zijn waarschijnlijk minder geschikt voor het "heilige gras" van Wimbledon. Het nieuwe lifestylemerk met tennis-DNA trekt zich niets aan van de etiquette van de witte sport of verouderde tradities. - die uit kunnen

Quiet Please heeft zich ten doel gesteld tennis naar de straat te brengen en mode een casual touch te geven. Van stijlvolle streetwear tot de juiste outfit voor een groot optreden op het centre court, in de Quiet Please shop vind je alles wat je nodig hebt voor een frisse look.

Maar het merk streeft een veel ambitieuzer doel na: Quiet Please is op weg om tennis duurzaam te maken: Het merk is erin geslaagd een Global Recycel Standard collectie te ontwikkelen van 100% gerecycled polyester dat opnieuw kan worden gerecycled. Daarmee is het de eerste circulaire tenniscollectie. Hoe werkt het of klaar om te recyclen?

Speel zo lang mogelijk met je outfit. Scan vervolgens de ingebouwde digitale productpas, kom meer te weten en geef ons je outfit terug. Met het revolTEX®-proces van RITTEC zijn onze producten recyclebaar. Hierdoor kunnen we een grondstof creëren die kan worden gebruikt om nieuwe te gekke Quiet Please outfits te maken.

adidas Stars

adidas schuhe

Adizero Cybersonic
 • Perfekt für schnelle Richtungswechsel
 • Perfekte Dämpfung
 • Bounce Pro Dämpfungssystem
Ubersonic
 • Perfekte Kombination aus Leichtigkeit und Stabilität
 • Sockenähnliche Innenschuh Konstruktion
 • Widerstandsfähige Adiwear Außensohle
Barricade
 • Innovatives Schnürsystem für eine optimale Passform
 • Perfekte Dämpfung und hohe Stabilität
 • Hervorragend gepolsterter Schaft
Avacourt
 • Speziell für Frauen entwickelt
 • Perfekte Balance zwischen Stabilität und Flexibilität
 • Bounce Pro Dämpfungssystem
Entdecke die exklusive Adidas Barricade Special Edition