Bag deals Bespaar tot 60%! Bespaar nu.

Puma

223 Resultaten
Filter
Sale -67%
Puma
Padel racket
€ 119,95 € 39,95
Sale -67%
Puma
Padel racket
€ 119,95 € 39,95
Sale -66%
Puma
Padel racket
€ 249,95 € 84,95
Sale
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
-58%
Puma
Padel racket
€ 99,95 € 41,95
Sale -40%
Puma
Padel racket
€ 249,95 € 149,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Sale -64%
Puma
Padel racket
€ 109,95 € 39,95
Puma
Padel racket
Huurprijs voor 14 dagen
€ 12,00
Beschikbare maten:
Sale
Beschikbare maten:

Puma Tennis Online Shop

Puma – is een van de leiders in productie van sportschoenen – zowel voor dagelijks, als sportief gebruik. Dit wereldberoemd merk biedt ook sportieve kleding van hoge kwaliteit, accessoires en uitrusting. Puma werd in 1924 opgericht en tijdens zijn meer dan 90-jarige gechiedenis is tot een wereldbekend bedrijf gegroeid. Het hoofdkwartier van Puma is gevestigd te Herzogenraush, Duitsland en Rudolf Dassler – is de meest bekende vertegenwoordiger van dit merk die een grote bijdrage leverde aan de ontwikkeling van de Puma shop netwerk over heel de wereld. Zijn sucess heeft Puma te danken aan de hoge kwaliteit van zijn producten, stijlvolle design en, ntuurlijk, grote verscheidenheid van de modellenreeksen van kleding, schoeisel en accessoires.

Wat precies maakt de producten van Puma zo begeerd bij de tennisspeler?

Puma – is een merk dat door velen geliefd is. Dit bedrijf biedt een zodanig brede keuze aan goederen, dat iedere fan van de grote tennis iets voor zichzelf kan vinden. Dit zijn de sportschoenen van hoge kwaaliteit, stijlvolle kleding en vele andere modieuze accessoires; in de Puma shop kunt u om het even welke kleiigheid, detail of “prulletje” vinden. De tennis goederen van Puma – betekent innovatieve technologien die niemand onverschillig zullen laten. De sportschoenen, kleding en schoenen (sinds 1983) – dit allemaal geniet reeds van grote vraag bij de kopers uit alle wereldhoeken.

In de shop van Puma vindt u ongeloofelijk krachtige tennis producten die tegelijk ook verbazingwekkend licht zijn in gebruik. De tennisrackets vn Puma werden voor het eerst door Guillermo Vilas getest in het verre 1984 – louter 1 jaar na de start van de productielijn... en we denken dat de “grote Becker” voor altijd zijn winning van de Grand Slam met een Puma raket zal blijven herinneren. Die overwinning, evenals de rackets van Puma, liggen buiten de tijdgrenzen. Volgens de peilingen – 5% van de overwinningen werden behaald met tennisrackets van Puma.

De Tennis Shop van Puma – dit zijn rackets van ongeevenaarde duitse ontwerp met toepassing avn de allernieuwste technologien ter waarborging van een ideaal balans tussen de kracht en stabiliteit. Puma heeft speciale mannelijke en vrouwelijke modellen reeksen ontworpen om zo goed mogelij aan hun bijzondere benodigdheden te beantwoorden. Bij de verwaardiging van ieder model worden alleen de beste materialen en stoffen gebruikt – dus, u zult gegarandeerd van comfort en veiligheid genieten. Sportmannen van verschillende niveaus geven de voorkeur aan Puma voor zijn hoge doeltreffendheid, duurzaamheid, “frisse” stijl en uitstekend optreden in alle situsties.

Bestel de tennis producten van Puma online

In Tennis-Point kunt u een of meer modellen uit exclusieve collecties van tennis producten bestellen. Eindellijk heeft u de plaats gevonden, waar de hele productie reeks van Puma vertegenwoordigd is! Nu kunt u om het even welke kleding, raket of accessoire online van bij u thuis kopen! Het is waarschijnlijk de moeite niet waard om u nog eens eraan te herinneren hoe lastig en vermoeiend het soms kan zijn om door de menige shops te dwalen. Wachten in de rij, “files” bij de kassa, stress... bent u zeker dt u dit allemaal nodig heeft? Het is veel effectiever om de gewenste goederen bij Tennis-Point te bestellen! We bieden u de mogelijkheid om de allernieuwste en “gekste” nieuwigheden te kopen en dat tegen een aantrekkelijke korting ook! De tennis producten van Puma is nog nooit zo bereikbaar geweest! Als u sinds lang droomt om iets van de prachtige collectie van Puma te kopen – is het nu om te handelen! Wanneer anders, als niet nu?!