Bag deals Bespaar tot 60%! Bespaar nu.

Dunlop Brand Shop

Alleen het beste voor training en competitie - met Dunlop
Dunlop is een van de grootste merken in tennis. Al meer dan 100 jaar worden tennissers van alle niveaus geïnspireerd door de hoogwaardige en slimme tennisproducten van Dunlop.
Het merk Dunlop biedt tennisfans de complete uitrusting voor hun favoriete sport. Naast de innovatieve Dunlop-rackets en de klassieke Dunlop-tennisballen, die de standaard zijn op talloze toernooien, zijn ook de slijtvaste tennissnaren, de ruime tennistassen en de topmodieuze sportkleding van Dunlop zeer populair bij tennisfans over de hele wereld.

Dunlop als uniek traditioneel merk met grote passie

Dunlop is een traditioneel merk dat geenszins op zijn lauweren en successen uit het verleden rust. Of het nu gaat om rackets, tennisballen of tenniskleding, het sportartikelenbedrijf werkt met veel passie aan het stukje bij beetje ontwikkelen en optimaliseren van zijn eigen producten om er zo toe bij te dragen dat recreatieve en toernooispelers over de hele wereld hun tennisspel verder kunnen verbeteren en het beslissende voordeel hebben op de tennisbaan.

Deze passie komt ook goed tot uiting in de bedrijfsfilosofie: "Wij worden gedreven door een overweldigende passie voor het spel - we willen het spelen, verbeteren, delen. De wedstrijd is van iedereen, ongeacht waar, hoe goed of hoe vaak je speelt. Wij geven elke speler toegang tot dezelfde prachtig ontworpen en technisch geavanceerde sportproducten. We stellen je in staat van je spel te genieten en van elke wedstrijd die je speelt je beste te maken. We doen dit met het begrip dat er geen einddoel is. Voor ons is het een eindeloze reeks van incrementele verbeteringen die onze producten lichter, sterker en sneller maken. Dit helpt je de controle te nemen over een cruciale wedstrijd. Om dat beetje extra te vinden voor die volgende overwinning. En dan de volgende."

Dunlop Racket Serien

Het Dunlop succesverhaal: Revolutionaire Innovaties & Rackets met Cultstatus

De Schotse bandenpionier John Boyd Dunlop vindt de luchtband voor racefietsen uit en patenteert deze in 1988. Met deze revolutionaire uitvinding voor de fiets- en auto-industrie, wordt het merk Dunlop geboren en betreedt de sportartikelenmarkt in 1910 met "Dunlop Sport". In 1923 produceert Dunlop de eerste Dunlop tennisballen met een nieuw productieproces dat een aanzienlijk hogere productkwaliteit en duurzaamheid mogelijk maakt.

In 1932 ontwikkelde Dunlop het Maxply tennisracket, dat werd bespeeld door tennislegendes als Rod Laver, Virginia Wade en John McEnroe, die er grote successen mee behaalden. In 1980 lanceert Dunlop het 150G-racket, het eerste tennisracket gemaakt van koolstofvezel met behulp van spuitgiettechnologie. In 1988 behaalde Steffi Graf de "Golden Slam" - alle vier de Grand Slam titels en Olympisch goud met een Dunlop racket, het Dunlop 200G Racket. Opmerkelijk: Meer Grand Slam toernooien werden gewonnen met Dunlop tennisrackets dan met enig ander merk.
Dunlop 100 jaar

Dunlop Padel