Code: SALE10 10% extra korting op alles in de sale! Nu sparen!

On BRANDWINKEL

Wees op de top van je spel met THE ROGER collectie

Verpletter de klei
THE ROGER Pro Clay is in samenwerking met Roger Federer ontwikkeld om je prestaties op zachtere ondergronden te optimaliseren. Hij is ontwikkeld voor consistente slides en soepele overgangen.
Blijf een schot voor de boeg
THE ROGER Pro is het resultaat van twee jaar testen en zoeken met Roger Federer en is een driedubbele bedreiging van stabiliteit, ondersteuning en kracht - en hij is er om u te helpen de top van uw spel te bereiken.

On The Roger

Gemaakt om te bewegen
On begon in de Zwitserse Alpen met één missie voor ogen - de menselijke geest aanwakkeren door beweging. Om zoveel mogelijk mensen de vreugde te laten ervaren die alleen beweging kan brengen, denken we buiten de lijntjes, door technologische innovatie en voortdurend experimenteren om baanbrekende producten te creëren die beter presteren dan ooit.
The ROGER Pro
The ROGER Pro Clay
The ROGER Spin
Geserveerd in stijl
THE ROGER Spin, een op tennis geïnspireerde sneaker met een twist, combineert prestatietechnologie op professioneel niveau met een onbetwistbare stijl.
The ROGER Spin

On Roger's story

Op en Roger Federer. Zwitserse techniek ontmoet de Zwitserse maestro. Het is een match made in tennis heaven. Maar hoe is het allemaal precies gekomen?
Toen we zagen dat Roger Federer On schoenen droeg, moesten we natuurlijk contact opnemen. Het bleek dat hij al een tijdje fan was. En na het ontdekken van een gedeelde passie voor innovatie en design, was het logisch dat we samen gingen werken.
Met onze geavanceerde technologie en Roger's ongeëvenaarde inzichten in de wereld van topsport, hebben we ons ten doel gesteld unieke producten te creëren en nieuwe niveaus van prestaties en comfort te verkennen - zodat we de toekomst van tennis kunnen helpen vormgeven.
High performance.
Timeless style.  
Unmistakably Federer.