Gefeliciteerd met de kampioenen van Parijs Koop hier de look van de winnaars. Nu ontdekken.

On BRAND SHOP

Met de THE ROGER collectie sta je in de voorste gelederen.

Overtuigen in klei
Sprint en glijd als een pro in onze elite gravelschoen. Met nieuwe technische upgrades biedt deze tweede generatie schoen topprestaties.
Nu ontdekken
THE ROGER Pro 2
Het icoon, geëvolueerd. Speel voor goud en glorie in Roger's volgende generatie hardcourtschoen. Gemaakt voor grote wedstrijden en grote inzetten. Boordevol prestatie-upgrades voor ongeëvenaarde moves.
Nu ontdekken
Kleding
Werk je in het zweet. En verbreek daarna een aantal records. Met lichtgewicht materialen, moderne pasvormen en opvallende prints is dit high-performance kledingstuk je nieuwe favoriet voor wedstrijddagen.
Nu ontdekken
THE ROGER Pro

On The Roger

Gemaakt om te bewegen
On is opgericht in de Zwitserse Alpen met één missie - de menselijke geest aanwakkeren door middel van beweging. Om zoveel mogelijk mensen het plezier van bewegen te laten ervaren, denken we buiten de gebaande paden en maken we gebruik van technologische innovatie en constante experimenten om baanbrekende producten te ontwikkelen die beter presteren dan ooit tevoren.
Het racket is klaar - de ROGER Clubhouse Pro is klaar voor de wedstrijd. Deze multifunctionele tennisschoen is ontworpen om de grenzen tussen prestaties, sport en stijl te vervagen en schittert op elke baan. De visgraatzool over de hele lengte biedt grip en glijvermogen, terwijl de zachte demping zorgt voor een veerkrachtige en responsieve rit.
THE ROGER Clubhouse Pro

On Roger's story

Zwitserse technologie ontmoet de Zwitserse maestro.
On en Roger Federer. Het is een match made in tennis heaven. Maar hoe is dit precies tot stand gekomen? Toen we zagen dat Roger Federer On schoenen droeg, moesten we natuurlijk contact met hem opnemen. Hij bleek al een tijdje fan te zijn. En omdat we een gedeelde passie voor innovatie en design hadden ontdekt, was het niet meer dan logisch dat we wilden samenwerken.