Code: SALE10 10% extra korting op alles in de sale! Nu sparen!
Mizuno Merkwinkel

Tennissen als de profs - mit Mizuno

Mizuno is een Japanse fabrikant van sportartikelen die hoogwaardige producten ontwikkelt voor uiteenlopende sporten en ook erg populair is bij tennisfans in dit land. Vooral de innovatieve tennisschoenen van Mizuno met de gepatenteerde Wave Plate en de zeer modieuze tenniskleding van Mizuno met een geweldig design en het kenmerkende Runbird-logo zijn populair.

Mizuno tennisschoenen met de golfzolen als vlaggenschip van het merk

De schoenen van Mizuno zijn wereldberoemd met de in 1997 geïntroduceerde Wave-technologie. Ze geven je een bijzonder stabiele stand en ondersteuning tijdens je zwaarbevochten wedstrijden op de tennisbaan. Daarnaast zorgt de Wave technologie voor extra demping, wat de Mizuno tennisschoenen vanwege het verhoogde comfort erg populair maakt bij sporters.

Bij het tennissen krijgen je voeten en gewrichten te maken met zware belasting door constante richtingsveranderingen en explosieve sprints. Geavanceerde demping in de Mizuno tennisschoenen beschermt de gewrichten en ontlast uw voeten. Daarom zijn de schoenen van Mizuno een belangrijke factor voor je gezondheid en voor je succes op de tennisbaan.

Mizuno Speler

Taro Daniel
Tereza Martincová
Farah & Cabal
Nikola Mektić

Mizuno Geschiedenis

DE ZOEKTOCHT NAAR PERFECTIE SINDS 1906

Rihachi Mizuno en zijn jongere broer Rizo richtten in 1906 "Mizuno Brothers Ltd." op. in Osaka, Japan. Aanvankelijk verkochten ze honkbaluitrusting in een kleine winkel, omdat de broers, als grote honkbalfans, de sport populair wilden maken in Japan. In 1913 begonnen de gebroeders Mizuno met het ontwerpen en vervaardigen van hun eigen honkbalhandschoenen. In 1933 was de "Star Line" de eerste golfclub die in Japan werd gemaakt.

Direct na de Tweede Wereldoorlog begon Mizuno in eigen beheer tennisrackets te produceren. Het Runbird-logo ging begin jaren tachtig in première. Voorheen droegen de schoenen nog een grote "M" aan de zijkant. Ook de lichtgewicht Mizuno-schoenen met het Runbird-embleem waren erg populair bij sprinters in de atletiek. Ze vestigden nieuwe wereldrecords sprint met de premium schoenen van Mizuno. Tegenwoordig verkoopt het merk Mizuno innovatieve producten voor tennis, maar ook voor voetbal, handbal, volleybal, hockey, atletiek en vele andere sporten.

Mizuno Wave Exceed Tour 5

Voor de all-court speler
naar de schoenen
Voor de clay court speler
naar de schoenen