Gedurende een korte periode - 15% extra korting op de Melbourne-styles. Code: „OUTFIT15“ Spaar nu!
Mizuno Merkwinkel

Tennissen als de profs - met Mizuno

Mizuno is een Japanse fabrikant van sportartikelen, opgericht in 1906 in Osaka, Japan. Het bedrijf ontwikkelt niet alleen producten voor verschillende sporten, waaronder hardlopen, handbal, tennis en golf, maar draagt ook bij aan de maatschappij door sport voortdurend te promoten. Mizuno ondersteunt verschillende competitieve atleten en een breed scala aan sport- en lifestyle-evenementen.

Vind uw Mizuno producten hier!

Vind uw Mizuno Tennis artikelen

Bij Tennis-Point, bieden wij een breed scala aan Mizuno producten van het Japanse merk. Het maakt niet uit of je net tennis hebt opgepakt of al speelt als een pro en op zoek bent naar een nieuw racket, we hebben de juiste selectie voor elke speler. Koop vandaag nog uw Mizuno tennissupplement en bijpassende accessoires!

Mizuno ontwikkelt producten die de prestaties van alle atleten verbeteren door gebruik te maken van innovatieve, hightech materialen. Dit is wat Mizuno onderscheidt. Mizuno sportartikelen worden geproduceerd met een focus op prestaties, kwaliteit en duurzaamheid zodat atleten op hun best kunnen presteren, ongeacht de sport of omstandigheden.

Mizuno Speler

Lisa Bonder
Tereza Martincová
Lorenzo Sonego
Nikola Mektić

Mizuno Geschiedenis

Mizuno is een Japanse fabrikant van sportartikelen, opgericht in Osaka, Japan, in 1906. Naast het ontwikkelen van producten voor een groot aantal sporten, waaronder hardlopen, handbal, tennis, voetbal en golf, zet het bedrijf zich ook in om de beschikbaarheid van sportartikelen te vergroten en sport te promoten door atleten te ondersteunen en zowel prestatiesporten als lifestyle-evenementen te sponsoren.

Mizuno is toegewijd aan het creëren van producten met dynamische eigenschappen die de prestaties van atleten verbeteren door gebruik te maken van technologische ontwikkelingen die uniek zijn voor het bedrijf. Mizuno sportartikelen zijn gemaakt met prestaties en duurzaamheid als uitgangspunt om atleten te helpen hun beste prestaties te leveren, ongeacht de sport of de omstandigheden.

Mizuno Wave Exceed Tour 5

Voor de all-court speler
Voor de clay court speler