Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

Hitpartner

3 Resultaten
Filter

Hitpartner tenniswanden: tennis spelen waar en wanneer je maar wilt!

Het bedrijf Hitpartner is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele tenniswanden. Hun motto? Sla de bal waar je maar wilt.

Een essentieel aspect voor de ontwikkelaars was dat de wand snel en eenvoudig in elkaar gezet kon worden en toch voldoende stabiliteit bood. Op vakantie of thuis, alleen of met een begeleider - Hitpartner biedt mobiele tenniswanden die gemakkelijk in te pakken zijn.

Tennis met Hitpartner: veel plezier in een beperkte ruimte

Met een breedte van 150 centimeter en een hoogte van 220 centimeter nemen de tenniswanden van Hitpartner weinig ruimte in beslag en zijn ze met slechts 10 kilo zwaar. Daarom is hij gemakkelijk op te bergen in de auto, garage of kelder. Het frame van de mobiele tenniswand bestaat uit elf lichte stalen palen in verschillende lengtes tot 150 centimeter, met een diameter van ongeveer drie centimeter.

Hitpartner tenniswanden zijn geweldig voor tennisliefhebbers die af en toe een paar minuten een balletje willen slaan. Ze zijn ook geschikt voor beginners die de techniek nog moeten leren en hun slagen willen oefenen. Een andere doelgroep zijn mensen die de bal nog wel kunnen slaan maar door gewrichtsproblemen of andere sportblessures niet meer de baan op en neer kunnen rennen.

Bedrijfseigenaar en ontwikkelaar Alexander Lenfers had precies die ervaring: een paar jaar geleden kreeg hij te horen dat hij om gezondheidsredenen niet meer zou kunnen tennissen. Toen zag hij online een video met iemand die een tennisbal tegen een hellend vlak speelde. De bal kaatste altijd naar hem terug, consequent en betrouwbaar. Dat bracht hem op het idee om een mobiele tennismuur te ontwikkelen die het mogelijk maakt om zelfs in zeer beperkte ruimtes te tennissen. Dit was het moment voor Alexander Lenfers om ook zijn idee te starten. Deze tenniswand van Hitpartner heeft verschillende hoeken die de speler tussen de slagen voldoende tijd geven om zich voor te bereiden op de volgende slag.

Tenniswanden van Hitpartner zijn zeer geschikt voor techniektraining

Het absorberende doekmateriaal van de tenniswand is verkrijgbaar in groen, rood en blauw, net als de Grand Slam-toernooien: rood gravel bij Roland Garros, groen (kunst)gras zoals we dat kennen van Wimbledon of blauw hardcourt zoals bij de US Open.

De mobiele tenniswanden van Hitpartner zijn een betrouwbare partner voor tennisfans. Met een oppervlakte van slechts 3,3 vierkante meter zijn de tenniswanden even geschikt voor beginners, gevorderden en toernooispelers. Kinderen kunnen er net zoveel plezier aan beleven als volwassenen. Met een Hitpartner tenniswand kun je aan je zwakke punten werken of je beste slagen verbeteren, of het nu je back- en forehand, volleys of smashes zijn.

De verstelbare hoek is erg handig. Door deze verschillende afstelbare mogelijkheden kun je veel individuele wensen instellen, zoals de baan van de bal, de terugkaatsing, maar ook de afstand tot de muur bepaalt de moeilijkheidsgraad. Zo kun je vlakke slagen oefenen die meer beenwerk vereisen, maar ook topspins of eenvoudige volleys.

Slow Rebound voor veel voorbereidingstijd

Het doekoppervlak van de Hitpartner tennismuur vertraagt de bal, zodat je genoeg tijd hebt om je te concentreren op de juiste houding, beweging naar de bal en slag. De tenniswand serveert ongeveer elke drie seconden een bal.

Het geïntegreerde bord zorgt ervoor dat de bal gecontroleerd terugkaatst. Hitpartner tenniswanden maken weinig geluid, dankzij het doekmateriaal dat de wand beschermt tegen vocht.

Geweldig speelgevoel met een Hitpartner tenniswand

Met een Hitpartner tenniswand kun je werken aan jouw techniek en uithoudingsvermogen; bovendien krijg je met het oefenen tegen de wand meer speelgevoel. In een notendop zijn dit de highlights van de mobiele tenniswand:

- Licht in gewicht & snelle montage
- Voldoende tijd tussen de slagen
- Instelbare baan van de bal
- Geschikt voor beginners en gevorderden
- Oefen forehands, backhands, volleys, smashes
- Verfijn techniek
- Geïntegreerde plank voor gecontroleerde terugkaatsing
- Laag geluidsniveau wanneer de bal de muur raakt

Koop Hitpartner tenniswanden bij Tennis-Point!

In onze Tennis-Point winkel kun je het hele assortiment tennisaccessoires, trainingsbenodigdheden en andere producten van de toonaangevende fabrikanten ontdekken, inclusief deskundig advies. Neem de tijd om te bladeren door de grote selectie van tennismateriaal in onze webshop en je zult zeker vinden wat je zoekt. 

Als je kiest voor een Hitpartner tenniswand neemt je geen enkel risico, want je kunt altijd rekenen op onze 30-dagen geld-terug-garantie. Als je niet tevreden bent met het product, stuur je het gewoon naar ons terug. En nu wensen wij je veel winkelplezier bij Tennis-Point en veel plezier met jouw nieuwe Hitpartner tenniswand!