TOPSELLER DEALS Bespaar tot wel 60% op meeer dan 300 bestsellers. Spar nu.

Tretorn

10 Resultaten
Filter
Tretorn
€ 16,00 € 12,95

Tretorn Tennis Online Shop

Tretorn - is verre van de laatste naam te zijn in de wereld van tennis. Het merk heeft populariteit en respect tussen de fans van dit sport gewonnen dankzij de hoge kwaliteit en verschedenheid van zijn producten. Het succes van het bedrijf is onlosmakelijk verbonden met de charismatieke persoon van Henry Dunker. De hoofdkantoor van Tretorn bevindt zich in Helsingborg, Zweden. Het merk werd opgericht in 1981 en zijn eerste productie waren tennisschoenen van hoge kwaliteit, gemaakt met het oog op de functionele behoeften van atleten op dat moment. Echter, ook nu blijft Tretorn vooral gericht naar de kwaliteit, waardoor het steeds actueel op de markt blijft. Natuurlijk, heeft het bedrijf gegroeid en nu produceert het een volledige gamma van tennis uitrusting.

Meer informatie over de tennis goederen van Tretorn

Tretorn - merk dat wereldwijde populariteit heeft verworven dankzij de geavanceerde ontwerp en hoge prestaties van zijn producten. In shop van Tretorn vindt u alles wat u interesseert. Maak u maar geen zorgen: de diversiteit van verschillende oplossingen van de Tennis Shop van Tretorn zal zeker zelfs aan de meest verfijnde fantasie voldoen.

De tennisschoenen van Tretorn worden over de hele wereld gewaardeerd. De Nylite reeks - is de keuze van de vele rijzende sterren, een reeks, dat buiten de tijdsgrenzen staat. Dit is stijl, hoge prestaties, gemak en comfort, 100% vertrouwen in het resultaat. Creatieve ontwerp- en prestatie van de uitrusting van Tretorn staan u toe om een unieke ervaring te ontvangen. Vertrouw ons - met dergelijke uitrusting, gekocht in de Tennis Shop van Tretorn, zult u uzelf als een echte ster voelen. Tennisrackets en ballen, schoenen en kleding van hoge kwaaliteit - wat anders heb je nog nodig om de professionele aanpak van Tretorn te voelen?

De producten van Tretorn verleiden met hun ongeëvenaarde stijl en design. De shop van Tretorn houdt rekening zelfs met de allerkleinste behoeften van de atleten met zijn brede selectie van eersteklasse uitrusting en accessoires: armbanden, tennis netten, stijlvolle zakken, manden - alles verwaarigd met compromisloze kwaliteit en betrouwbaarheid. Blijf op de top met Tretorn!

Koop producten van Tretorn online!

De toonaangevende leverancier van tennis uitrusting Tennis-Point biedt u de keuze uit een breed scala van tennis schoenen, kleding en uitrusting. Kies de tennis producten van Tretorn en bestel ze online met slechts een paar klikken! Van klassiek tot hedendaags, van conservatisme tot de laatste mode trends - in Tennis-Point vindt u de tennis goederen voor elk wat wils. Bovendien kunt u van een korting profiteren en de gekoen accessoire tegen een symbolische prijs krijgen! Verspil uw tijd niet - word een professioneel samen met Tennis-Point!