Bag deals Bespaar tot 60%! Bespaar nu.

Pacific

45 Resultaten
Filter
Pacific
Monofilament
€ 250,00 € 211,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Pacific
Monofilament
€ 16,90 € 14,95
Beschikbare maten:
Pacific
Monofilament
€ 19,90 € 14,95
Beschikbare maten:
Pacific
€ 19,00 € 15,95
-25%
Pacific
Monofilament
€ 120,00 € 89,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Pacific
Monofilament
€ 150,00 € 116,95
Beschikbare maten:

Pacific Tennis Online Shop

Het bedrijf Pacific is goed gekend door iedere liefhebber van de grote tennis. Nu en of – ze maken eerste-klasse tennisracketten. Alhoewel, dit merk is pas in de laatste decenium populir geworden. In 2009 begon Pacific met Fisher Companies samen te werken. De Shops van Pacific zijn over heel de wereld verspreid en iedere fan van dit merk kan daar iets naar zijn zin vinden. Alle tennisrackets van dit bedrijf - zijn van hoge kwaliteit, licht en worden verkocht tegen toegankelijke prijzen. Vandaag behoort de uitrusting van Pacific tot een van de beste in de wereld van de grote tennis.

Het Duitse bedrijf produceert goederen sinds 1972 en blijft zich tot heden aan de hoge normen van kwaliteit en functionaliteit houden. Dit merk neemt deel in de organisatie van vele internationale toernooien voor grote tennis. De rackets van Pacific zijn zodanig ontworpen, dat beide professioneel en liefhebber zouden ermee perfekt kunnen omgaan. Het success van het bedrijf heeft te danken aan zijn gerichtheid naar de innovaties en technologische perfectie tegelijk met behouding van de hoge functionaliteit. Perfektioneer uzelf samen met Pacific.

De tennis-producten, aangeboden door Pacific

Dit bedrijf blijft steeds zijn technologien vernieuwen (bijvoorbeeld – de nieuwe technologie van Fischer), waardoor hij altijd binnen de trends blijft. Uitstekende design van de tennisrackets maakt ze licht en wendbaar, maar tegelijk – met een snelle swing en een krachtige slag. De professionelen van Pacific weten, waar de overwinning in een tenniswedstrijd van af hangt en leveren alle inspanningen om hun rackets echte kampioen-prestaties te bezorgen. En, het lijkt er wel op dat ze daar degelijk in slagen! Het bedrijf Pacific is bekend over de hele wereld, vele grote tennissterren gebruiken zijn produkten. Bovendien, ze werken samen met de ontwerpers van uitrusting en geven hen waardevol advies over de verbetering van hun rackets. Pacific produceert kwalitatieve en hoogst betrouwbare produkten, welke volledig aan de eisen van de moderne markt voldoen. De rackets van Pacific – dit zijn de krachtige slagen bij minimale inspanningen. Ntuurlijk, er is geen bovengrens aan perfektie en, dus, blijft dit bedrijf voortdurend zijn produkten te verbeteren.

Waar kan men een Pacific Shop vinden

U kunt persoonlijk bezoel aan een lokale Pacific-Shop brengen, ofwel – de produkten van dit merk oline kopen. De tweede optie ziet er meer aantrekkelijk uit, omdat het, ten eerste, veel handiger is (u hoeft nergens te gaan, u bespaart de kostbre tijd), en, ten tweede, in de Tennis-point online Shop zijn alle beste produkten van Pacific verzameld. Neem en nader kijkje: misschien, tussen de ruime keuze van de aangeboden rackets zult u die ene vinden, welke uw trouwe partner op het tennisveld voor meerdere jaren zou worden.