Bag deals Bespaar tot 60%! Bespaar nu.

Asics MERKWINKEL

Ga groots met tennisschoenen & tennismode van ASICS

De Japanse sportartikelenfabrikant ASICS heeft traditioneel veel naam gemaakt met zijn innovatieve en hoogwaardige sportschoenen, vooral bij hardloopsporters. ASICS is ook erg populair in het tennis, waar ASICS tennisschoenen en ASICS tenniskleding zich hebben gevestigd als het absolute topmerk voor tennissers. Ook hier overtuigt de ASICS-outfit dankzij de hoge kwaliteit en het geweldige design.

Asics TOP producten

Hoge kwaliteit en cool tennisschoenen van ASICS

Of u nu een recreatieve speler bent of een ambitieuze toernooispeler, de juiste keuze van tennisschoenen is van bijzonder belang, omdat uw voeten en gewrichten tijdens het tennissen aan extreme stress worden blootgesteld door de constante richtingsveranderingen en snelle sprints. Daarom zijn hoogwaardige ASICS-schoenen een beslissende factor voor je succes op het veld en voor je gezondheid.

Naast het modieuze design maken ASICS tennisschoenen ook indruk met hun optimale functionaliteit. Effectieve demping beschermt de gewrichten en zorgt voor optimale ontlasting van het hele bewegingsapparaat. Er worden slimme materialen gebruikt om de voeten te stabiliseren en verdraaiing te voorkomen. Met ASICS tennisschoenen heeft u altijd optimale ondersteuning en de juiste hoeveelheid bewegingsvrijheid tijdens uw lange en zwaar bevochten tenniswedstrijden.

Als tennisser heb je meestal minstens twee paar tennisschoenen nodig: ASICS clay court schoenen zijn geschikt voor het zomerseizoen en ASICS tapijtschoenen voor indoortrainingen in de wintermaanden. Uw ASICS indoor tennisschoenen hebben een glad profiel, terwijl de tennisschoenen voor het spelen op klei of granulaat veel meer profiel hebben. ASICS all-court schoenen zijn ook erg populair en zijn veelzijdig voor elke ondergrond.

ASICS - een gezonde geest leeft in een gezond lichaam

ASICS werd in 1949 in Kobe, Japan, opgericht door Kihachiro Onitsuka onder de naam "Onistuka Co" en heeft nu vestigingen over de hele wereld. Toen hij het bedrijf oprichtte, had de Japanner de visie om sportschoenen te produceren die sportliefhebbers over de hele wereld zouden helpen om hun persoonlijke doelen op een gezonde manier te bereiken en te genieten van lichaamsbeweging door middel van de beste uitrusting.

De ooit kleine schoenenfabrikant is al lang uitgegroeid tot een grote wereldwijde onderneming die deze filosofie al meer dan zes decennia naleeft. De huidige bedrijfsnaam ASICS ontstond in 1977 na een fusie met twee andere sportbedrijven. De naam is afgeleid van het Latijnse gezegde "Anima Sana in Corpore Sano". Dit betekent "een gezonde geest in een gezond lichaam". De zogenaamde tijgerstrepen en de ∂ voor het ASICS-schrift dienen als ASICS-handelsmerk.

ASICS - een merk met een duidelijke visie

Het merk ASICS staat voor uitstekende sportuitrusting en een bijzonder intensieve band met sport en atleten. Het ASICS-bedrijf streeft een duidelijk doel na: het ontwikkelen van innovaties en revolutionaire technologieën voor ASICS-sportschoenen en -textiel die u op betrouwbare wijze helpen op uw persoonlijke weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

De innovatieve ASICS hardloopschoenen worden al tientallen jaren met enthousiasme ontvangen. Maar ASICS heeft ook een uitstekende reputatie opgebouwd als topsportmerk buiten de hardloopwereld, bijvoorbeeld in het tennis. Het bedrijf schittert in tennisschoenen en tenniskleding met een chique stijl en top afwerking.

asics SPELER

Koop stijlvolle tenniscollecties van ASICS

Succesvolle tennissterren als Novak Djokovic, David Goffin, Alex de Minaur, Borna Coric en Matteo Berrettini dragen ASICS-tennisschoenen tijdens hun spannende optredens op Grand Slam-toernooien. Bekijk welke andere topsterren op de ATP en WTA Tour de nieuwste ASICS collecties verkiezen voor hun spannende wedstrijden in onze "Pros" sectie.

Geweldige ASICS tenniskleding voor dames, heren en kinderen

Hoewel ASICS zich traditioneel richt op schoeisel voor sporters, kan het bedrijf ook punten scoren in tennismode met chique kledinglijnen en accessoires voor tennissers. De ASICS winkel bij Tennis-Point biedt u een enorm assortiment ASICS kleding voor mannen, vrouwen, meisjes en jongens. Bij de tennisdames zijn de geweldige ASICS tennisjurkjes en -rokjes en de ASICS sportbeha's en tanktops erg populair.