Bag deals Bespaar tot 60%! Bespaar nu.

Voordeel Tennis-Point

Merkendiversiteit

Wij hebben de grootste productselectie op tennissportgebied en bieden de nieuwste producten aan van alle bekende fabrikanten. Of het klassieke tennismerken zijn als Asics, Nike en Babolat of exclusieve merken zoals Bidi Badu, Under Armour of Falke, je vindt ze allemaal in ons assortiment.

Enorm assortiment

Van trainingspak tot tennisschoen bij ons vind je alles wat je op de baan nodig hebt. Wij beschikken over een breed productassortiment, zo vinden onze klanten alles wat ze nodg hebben.

Productkwaliteit

Wij bieden uitsluitend hoogwaardige merkproducten, die worden gekenmerkt door hun uitstekende kwaliteit.

Individueel en professioneel

Deskundig advies en uitstekende service zijn de basis voor tevreden klanten. Daarom zijn al onze medewerkers experts op hun gebied, kundig en betrouwbaar. In ons service-center werken tennisspelers met jarenlange ervaring, actieve tenniscoaches en andere tennis-enthousiaste medewerkers. Om jou goed en deskundig te kunnen adviseren, wordt ons personeel, om het even of dit in de store of online is, continue bijgeschoold. Voor vragen, suggesties of informatie kun je op de volgende manieren contact opnemen:

- Tel.: +32 280 80348
maandag tot vrijdag van 09:30-12:00 en 14:00-15:30 uur

- E-Mail: info@tennis-point.be

- Postadres:
Tennis-Point Europe GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Duitsland

- Facebook: http://www.facebook.com/tennispoint.de

Snelle bespanningsservice

De snaar van je racket is gesprongen of er kan niet meer mee worden gespeeld? Geen probleem! Bij ons kun je jouw racket op maat en snel laten bespannen. Neem contact op met de klantenservice en stuur je racket naar het onderstaande adres:

Tennis-Point Europe GmbH
Hans-Böckler-Str. 29-35
33442 Herzebrock-Clarholz
Duitsland

Binnen de kortste tijd heb jij je racket terug en ben je klaar voor de volgende wedstrijd.

Tennis-Point berekent voor het bespannen van een racket € 10,-. Informatie over de verzendkosten vind je hier.

Eenvoudige verzending

Snelle en flexibele levering

Snelheid van levering is een belangrijk criterium voor het winkelen op het Internet. Daarom is de online-shop direct aan ons goederensysteem gekoppeld. Jij heb op elk gewenst moment de mogelijkheid om te zien of het artikel bij ons op voorraad is. De directe beschikbaarheid is een voorwaarde voor een snelle levering. Ben je tijdens normale levertijden niet thuis? Ook geen probleem! Bij ons kun je het gewenste afleveradres zelf bepalen en het pakket komt gegarandeerd naar je toe.

Verzending volgen - jouw bestelling in een oogopslag

Met tracking houd jij je bestelling in het oog en kun je op elk moment de leveringsstatus bezien. Het tracking-nummer ontvang je automatisch per e-mail, nadat het pakket door ons voor verzending gereed is gemaakt. Daarna kun je het persoonlijke nummer bij een medewerker van onze klantenservice opvragen. Voor het volgen van de verzending klik a.u.b. hier.

Veilige betalingsopties

Wij bieden diverse betaalmethoden inclusief iDEAL, vooruitbetaling, creditcard en PayPal.

Hoe kan ik omruilen? Hoe krijg ik mijn geld terug?

Je hebt de mogelijkheid verschillende retourenopties te kiezen.
Wij ruilen het geretourneerde artikel graag tegen een andere maat of een ander artikel. Natuurlijk is het ook mogelijk om het betaalde bedrag terug te ontvangen. Dit wordt direct op de door jou aangegeven bankrekening overgemaakt. Anderzijds kunnen wij het bedrag ook op jouw klanten account voor de volgende aankoop crediteren. Meer informatie onder: 30 dagen geld-terug-belofte.

Veilig winkelen met geld-terug-garantie

Jouw vertrouwen is voor ons belangrijk! Daarom worden persoonsgegevens of informatie niet aan anderen verstrekt. Dit is een belangrijk onderdeel van onze filosofie.

Eenvoudig, snel en gemakkelijk

Winkelen met plezier

Onze online shop is zeer gebruikersvriendelijk. Talrijke sorteer- en filterfuncties helpen je zo snel mogelijk het gewenste artikel te vinden.

Social media en nieuwsbrief

Bezoek ons op Facebook, Twitter of Instagram en praat met andere enthousiaste tennissers. Wij informeren je ook in onze nieuwsbrief over de nieuwste trends, acties en nieuws rondom tennis. De registratie is via onze website, telefonisch of per e-mail mogelijk.

Mijn account

Onder „mijn account“ kun je je bestellingen bekijken en je profiel met inbegrip van factuur- en leveringsinstellingen, e-mail-adres, wachtwoord en nieuwsbriefinstellingen bewerken. Wanneer je producten hebt gevonden die je pas later wilt kopen, kun je deze onder „verlanglijstje“ noteren en te allen tijde oproepen.