SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Pacific Tennisrackets

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
1 Resultaat
Filter
Pacific tennisrackets uit collectie (1 Resultaat)
Sale -35%
Pacific
Tourracket
€ 240,00 € 154,95
645 cm²
16/19
288 g
Beschikbare maten:

Zeg hallo tegen Pacific tennisrackets!

Pacific Tennisrackets heeft het eenvoudige motto om enkele van de beste tennisrackets in de wereld te produceren, en dat is – om altijd de eerste te zijn in prestaties. Oorspronkelijk in eigendom van de Fischer Tennis en Racquet Division, kreeg Pacific overweldigende positieve reacties in de markt en werd het een zelfstandige entiteit in 2009. Er was geen houden meer aan en Pacific begon met het produceren van zeer geavanceerde en eersteklas tennisrackets voor het genot van tennis fanatici over de hele wereld.

Pacific tennisrackets – een wereldwijde aanwezigheid

Pacificrackets zijn wereldwijd en worden beschouwd als een van de meest vertrouwde fabrikanten van tennisrackets in de wereld. Het wordt ook beschouwd als een toonaangevend merk in de wereld voor het produceren van de beste tennis accessoires. Pacific tennisrackets worden op verschillende locaties in de wereld gefabriceerd – van Duitsland tot Nieuw-Zeeland, het is een echt wereldwijd merk dat haar normen herdefinieert met elke levering

Pacific tennisrackets garandeert een lange levensduur en comfortabel gebruik. Zij gaan jarenlang mee en zullen uw duurzame metgezel zijn, en geven ultieme balans en ondersteuning bij elk spel dat u speelt. Zij zijn een van de meest gekochte tennisrackets ter wereld en zijn verkrijgbaar in tal van tennisracket winkels over de hele wereld – zowel online als offline. Als u een beginner bent en graag een nieuw tennisracket wilt kopen om aan uw reis te beginnen, dan is het kopen van een Pacific tennisracket uw beste besluit.

Pacific tennisrackets online kopen

Het is het juiste moment om uw volgende type Pacific tennisrackets: BX2 Raptor, Fast Pro, LT, X Force en Finesse te kopen! Wij van Tennis-Point, bieden een uitgebreide, met de hand gekozen collectie van de beste Pacific tennisrackets in de wereld die onmiddellijk uw favoriet zullen zijn. Bestel uw volgende tennisracket online en kies uw favoriet uit onze collective die beschikbaar is tegen de beste prijs.

Uw tennis ervaring zal drastisch veranderen na het spelen met uw nieuw gekochte Pacific tennisracket.