Code: SALE10 10% extra korting op alles in de sale! Nu sparen!
Forces of power

De nieuwe Dunlop FX Power-serie

Aangedreven door Srixon-technologie, is de FX-serie geüpdatet om een ​​​​nieuwe en verbeterde racketserie te leveren met de focus op ultieme kracht, waardoor spelers op volle kracht kunnen strijden en gelijktijdig meer aanraking, meer gevoel en meer comfort bieden.
ontdek de FX-serie
Forces of power
De nieuwe Dunlop FX-Serie
ontdek de FX-serie
SONIC CORE GEMAAKT MET INFINERGY® DOOR BASF
Power boost + groove
doorvoer structuur
POWER BOOST FRAMEGEOMETRIerame vorm
elektriciteitsnet snaartechnologie
snaar patroon
Aanpassing framestijfheid
FX Power Series

Ontdek de Dunlop FX Premium-serie

ontdek de FX-serie
FX 500 TOUR
order now
Het zwaarste racket in het assortiment, de FX 500 Tour combineert snelheid, kracht en comfort met extra controle om je spel echt te verfijnen. De veelzijdigheid van de FX 500 Tour betekent dat elk onderdeel van je spel een boost krijgt. Ideaal voor gemiddelde tot gevorderde spelers.
FX 500
order now
Ga alle hoeken aan met de manoeuvreerbare en krachtige FX 500, de ultieme allround raket in het assortiment. Als je een aanvallend spel speelt, heb je nu geweldige spin om je te ondersteunen en wat vergevingsgezindheid bij die off-centre aanvallen.
FX 500 LS
order now
Deze raket is gebaseerd op de FX 500 en biedt een grote wendbaarheid op basis van het lagere gewicht. Geweldig voor gevorderde spelers en prestatiespelers die op zoek zijn naar een raket met een lager gewicht om snelle slagen te maken met een hoog vermogensniveau.
FX 500 Lite
order now
Bereik elk schot met de lichtste raket in de power-serie. Spelverbeteraars, gevorderden en gevorderde junioren zullen het gemakkelijker vinden om scherpe, krachtige slagen te maken dankzij de stevige straal van de FX 500 UTE.
FX 700
order now
Voel je comfortabel terwijl je het vermogen verhoogt. De FX 700 heeft de grootste kop in de power-serie. Hij is dus in alle opzichten uiterst comfortabel, heeft veel kracht en is zeer vergevingsgezind. Geweldig als je een korte tot gemiddelde swingstijl hebt, of als je je spel wilt verbeteren.