ROLAND GARROS
LIMITED EDITION

De beide rackets hebben een opvallend klassiek design met vintage-streep en de kleuraccenten van een van de meest prestigieuze graveltoernooien in de Tour, cool grijs, donkerblauw en steenrood. Wij zeggen alvast:
'Oohh la la'!
nu bestellen
nu bestellen

Ultra 100

Een racket met een onmiskenbaar design, dat de slagen van spelers met een klassieke, horizontale zwaai meer power en stabiliteit geeft. De solide frameconstructie van de Ultra 100 zorgt voor een fenomenale dosis power en een levendige feel tijdens het slaan. Power Taper vergroot het oppervlak van de dwarssnaren en dat zorgt voor meer kracht bij balcontact.
nu bestellen
nu bestellen

Blade 98

Deze speciale uitvoering van de Blade zorgt voor een ongekend soepel speelgevoel. Een must-have voor de speler die op zoek is naar een racket dat controleerbare power en een fantastisch balgevoel combineert met een groot spinpotentieel. Daarnaast gebruikte Wilson voor dit racket de Parallel Drilling-technologie, waardoor trillingen bij het contact met de bal niet alleen beter worden geabsorbeerd, maar de energie ook tegelijkertijd weer op de bal wordt overgedragen.
nu bestellen
nu bestellen
nu bestellen

BEKIJK de officiële speelbal van Roland Garros

bijpassende tassen en accessoires

nu bestellen
nu bestellen

ROLAND GARROS
LIMITED EDITION