Jeonderscheidt je niet alleen met je spelniveau, je laat je ook graag zien meteen opvallende uitrusting. Daarnaast zoek je power, precisie, performance enperfectie. Het maken van stijlvolle statements op en naast de tennisbaan, datis helemaal jouw ding. Dan is onze exclusieve ‘Platinum Silver‘-collectie vanWilson als voor jou gemaakt.

Een collectie Wilson-rackets die zich onderscheidt door de liefde voor detail.Het team van Tennis-Point nam een aantal rackets onder handen en gaf ze eenopvallende make-over. Het resultaat zijn drie absolute must-haves, gecreëerddoor tennissers voor tennissers - we stappen er zelf ook de baan mee op.
Nu shoppen
Het teamliet zich inspireren door het uiterlijk van klassieke sportwagens. Zo zijn de Wilson Pro Staff 97 CV, de Wilson Blade 98 CV en de Wilson Ultra 100 CV uitgevoerdin een zijdematten zilverkleur en afgewerkt met een grip van echt leer*. In hetopvallende design komen de nieuwste technologieën samen met tijdloosraffinement.

Daarnaast is deze limited edition ook een eerbetoon aan de ‘Wilson T2000‘ DeWilson T200 was een van de eerste metalen rackets en veroorzaakt in de 70-erjaren een kleine revolutie in het tennis. Zo speelden o.a. Billy Jean King enJimmy Connors met het racket. Spelers waren zich vanaf die tijd bewuster van devoor- en nadelen van de door hun gekozen uitrusting en dat zette een proces inwerking dat ook vandaag de dag nog voortduurt: de vraag naar innovatie.

Alle rackets uit de ‘Platinium Silver‘-collectie zijn uiteraard uitgerust metde nieuwste Countervail-technologie en bieden talloze features, afhankelijk vanhet model, die je nodig hebt om je spel naar een hoger plan te tillen.

Dit zijn niet zo maar rackets, dit zijn ware pronkstukken die in geen enkeleverzameling mogen ontbreken!

*Vrijwel alle tennisprofs gebruiken onder hun overgrip een basisgrip van leer. Het omwikkelen met leer zorgt voor een gekante feel die je door de overgrip heen voelt, waardoor je meer en een betere grip hebt.
Pro Staff 97 CV
Blade 98 CV
Control the power!
Blade-racketszijn tot in perfectie afgestemd op het aanvallende tennis van nu en de serie isdan ook zwaar favoriet in het Tour-circuit. Niet zo verwonderlijk ook, want derackets bieden een flinke dosis power en een fenomenale balcontrole.

De Wilson Blade 98 Countervail valt op door het relatief kleine racketblad (632cm²) en het fijn gemaasde snarenpatroon. Twee factoren die je de controle enprecisie bieden waaraan de Blade zijn reputatie dankt. En met een gewicht van304 gram biedt het racket niet alleen een flinke dosis power, maar zorgt ookvoor een goede balversnelling.

Maar de Wilson Blade 98 CV staat vooral bekend om de fantastische feel - m.a.w.het gevoel bij balcontact. Het wendbare racket biedt bovendien optimaalspeelcomfort dankzij de innovatieve Countervail-technologie die trillingenvermindert.

Kortom: de Wilson Blade 98 CV ‘Platinium Silver‘ is het perfecte racket voor deveelzijdige tennisspeler.
Naar het kabaal
Play hard not heavy!Zelfdeprecisie, verbeterd gevoel en een flinke dosis power voor iedere tennisser. DeWilson Pro Staff 97 Countervail is weliswaar de lichtere versie van de  RF97 Autograph van tennislegende RogerFederer, maar doet verder in niets onder voor zijn ‘grotere broer‘.

Sterker nog, dankzij de verbeterde carbonvezel-technologie is de Pro Staff 97CV niet alleen aangenaam licht, maar biedt het racket ook een uitstekendehandling. Het wendbare racket laat zich bovendien moeiteloos zwaaien en biedteen enorm spinpotentieel. En dankzij het in het frame verwerkte grafiet ben jemet dit racket ook verzekerd van de voor Wilson zo kenmerkende precisie enconstante feel. Daarnaast absorbeert de armvriendelijke Countervail-technologiestorende trillingen, waardoor ook iets minder nauwkeurig geslagen ballen geeneffect op je arm hebben.

Voeg een flinke dosis spin aan je spel toe met de Pro Staff 97 CV ‘PlatinumSilver‘!
Naar het kabaal
Aggressive variability!De WilsonUltra 100 Countervail is een nieuwkomer in de Ultra-racketcollectie. Dit racketkun je gerust omschrijven als een krachtpatser. Dit is 300 gram pure power incombinatie met een innovatieve frame-geometrie, voor het slaan van nog meerwinners, nog meer precisie vanaf de baseline en indrukwekkende volleys aan hetnet.  Maar de Ultra 100 CV is dankzij degeïntegreerde Countervail-technologie ook bijzonder stabiel. Storendetrillingen worden verminderd en dat zorgt voor een aangenaam speelgevoel.

De Wilson Ultra 100 CV ‘Platinium Silver‘ is kortom een onverslaanbareallrounder voor tennissers die graag nuances in hun aanvallende spelaanbrengen.
Naar het kabaal
Ultra 100 CV
Nu shoppen

Wilson TEAM

concurrentie

Neem een ​​kijkje op ons Instagram-kanaal en maak kans op een van de gesigneerde Wilson Platinum Rackets! In onze highlights vind je ook alle informatie over de rackets en hun bijzondere eigenschappen! Volg nu en doe mee!
Aan de concurrentie