10% extra korting op alles in de Sale! Code: “SALE10” Spaar nu!

Weiss Cannon

1 Resultaten
Sorteren op:
Filter
Weiss Cannon
Monofilament
€ 8,00 € 6,95
Beschikbare maten:

Weiss Cannon Tennis Online Shop

Men kan nauwelijks de rol van de snaren in het tennisspel onderwaarderen, vooral, wanneer beide tegenstanders een gelijke niveau hebben. Het merk Weiss Cannon is bekend in de hele wereld, dankzij de productie van snaren, verwaardigd uit hoog-kwalitatieve materialen en met uitstekende funtionele eigenschappen. Weiss Cannon – is een symbiose van twee bedrijven – SE Weiss en Cannon. Weiss was de fabrikant van tennis-producten, terwijl Cannon – een distributeur van snaren van Luxilon en Gamma was. Ongeweer 10 jaar geleden gingen deze twee bedrijven samenvleien en richtten ze Weiss Cannon op, welke de echte revolutie in de productie van tennissnaren veroorzakte.

Wat maakt Weiss Cannon uniek

Weiss Cannon heeft de aandacht van de tennisgemeenschap verworven dankzijn de uitsekende kwaliteit van zijn tennis producten. Alle professionelen van WYA en ATP prijzen de eigenaardigheid en betrouwbaarheid van de producten van dit merk zeer hoog aan. De innovatieve Weiss Cannon-shop staat bekend voor zijn uiterst precies ontworpen snaren die de echte wonderen op het tennisveld kunnen doen. Alle tennisproducten van Weiss Cannon woreden in Duitsland geproduceerd met toepassing van de allermodernste technologien. Het bedrijf biedt ook handige en stijlvolle kleding welke uw imago prachtig zouden aanvullen.

De snaren-reeks van Weiss Cannon bestaat enkel uit modellen van uiterste kwaliteit, verwwrdigd uit eerste-klasse materialen. Weiss Cannon – is stijlvole design en ultra-moderne oplossingen. De credo van het merk is – “Men kan zich de beste noemen enkel op voorwaarde, als men zelf de beste kan overwinnen”. Het bedrijf volgd nauw alle globale trends voor de productie van tennis-uitrusting; alle producten zijn uniek en maken het mogelijk om ware “stunten” te maken, welke aan de gewone spelers ontoegankelij zijn. Weiss Cannon weet al te goed, dat in de allergeringste details en elementen – schuilt het verschil tussen verlies en overwinning. De snaren van Weiss Cannon –zijn ware meesterwerken van ontwerp, de kroon van ingenieur’s werk, het beste, wat u ooit op de markt van de grote tennis gezien heeft. Wees er maar zeker van – met deze snaren zult u diegene zijn, die het spel controleert. Win samen met Weiss Cannon!

Bestel de tennisproducten van Weiss Cannon online

Weiss Cannon – is uw voordeel bij iedere slag. En, terwijl u vroeger naar een shop moest gaan om de tennisproducten van Weiss Cannon te kunnen kopen, nu heeft u de mogelijkheid om het online te bestellen. Dankzij de Tennis-Point – vindt u de beste producten, die u door Weiss Cannon geboden kunnen worden, ook op Internet. Tennis-Point zult u menige snaar-modellen en ook andere uitrusting en accessoires vinden. De Tennis Shop van Weiss Cannon – betekent ongeevenaarde premium-kwaliteit. Om u ervan te overtuigen om de producten van het Duitse merk te kopen, zullen we vermelden dat u bij uw eerste aankoop onmiddelijk een orting op de volgende krijgt. Mis uw kans niet om uitstekende en hoog-kwalitatieve tennis-uitrusting bijna gratis te krijgen!