LONDON FINAL DEALS Extra kortingen, deals en exclusieve aanbiedingen. Bespaar nu tot 60%.

Quiet Please - Collectie Perspectieven

Verander je kijk op tennismode met "Perspectives", de eerste circulaire tenniscollectie waarin tennis en bewust leven samenkomen. Omarm de verschuiving naar duurzaamheid zonder afbreuk te doen aan stijl. De collectie is ontworpen voor de moderne tennisliefhebber die waarde hecht aan zowel prestaties als de planeet.
ONTDEK DE COLLECTIE

Focus op duurzaamheid

Van de verpakking tot de labels tot de gerecyclede stoffen - elk item in de "Perspectives"-collectie van Quiet Please staat voor duurzaamheid en is duurzaam geproduceerd. Neem een verantwoorde beslissing als je je outfits na het dragen naar ons terugstuurt in plaats van ze gewoon weg te gooien en weer in de recyclingcyclus te stoppen. Zet met ons een nieuwe standaard voor tenniskleding, waarbij elke wedstrijd die je speelt een stap is naar een groenere toekomst. Scan gewoon het Productpaspoort in elk artikel en ontvang altijd het laatste nieuws.
MEER INFORMATIE OVER HET RECYCLINGPROCES
S
h
i
f
t

y
o
u
r

p
e
r
s
p
e
c
t
i
v
e

Herenstijlen

Ontdek prestatiegerichte stijlen gemaakt van 100% gerecycled polyester en maak je look compleet met petten, sokken en bijpassende zweetbanden.
ONTDEK DE MANNENCOLLECTIE
Q
u
i
e
t

p
l
e
a
s
e

Stijlen voor vrouwen

Verken nieuwe perspectieven met de duurzame en prestatiegerichte tops, rokken en jurken van Quiet Please. Spelen, instellen, duurzaamheid!
ONTDEK DE DAMESCOLLECTIE
S
h
i
f
t

y
o
u
r

p
e
r
s
p
e
c
t
i
v
e

Lifestyle collectie

Prestaties en lifestyle gaan hand in hand in de nieuwe collectie. Maak je look compleet met trainingspakken, hoodies en shirts van biologisch katoen met Oeko-Tex 100-certificaat. Op het veld, tijdens trainingen en wedstrijden of in je vrije tijd als aanvulling op elke outfit, met "Perspectives" ben je READY TO SERVE in elk opzicht!
Entdecke die Lifestyle Kollektion