LONDON FINAL DEALS Extra kortingen, deals en exclusieve aanbiedingen. Bespaar nu tot 60%.

Petra Kvitova

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
12 Resultaten
Filter
Tenniskleding (8 Resultaten)
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (1 Resultaat)
Nieuw
Beschikbare maten:
Tennisracket (1 Resultaat)
-44%
Wilson
Tourracket
€ 320,00 € 179,95
5% extra korting
Code: RACKET5
5% extra korting
Code: RACKET5
Beschikbare maten:
Tennissnaren (2 Resultaten)
-30%
Luxilon
Monofilament
€ 330,00 € 229,95
Beschikbare maten:
Luxilon
Monofilament
€ 26,00 € 19,95
Beschikbare maten:

Petra Kvitova

Geboren 8 maart 1990, Petra Kvitova is een van de boogschieten tennissers in de geschiedenis van de Tsjechische Republiek. Professionele carriere atleet beginnen in 2006, en sindsdien heeft opgedaan veel fans dankzij zijn krachtige backhand en variantie speelstijl. Petra Kvitova won vele titels, waaronder 17 overwinningen in de WTA, in het bijzonder - twee aan de Victoria Grand Slams van Wimbledon. Ook, vanwege de zeven wint de ITF singles. Op dit moment bezet 6 e plaats wereldranglijst volgens de Women's Tennis Association (de beste rating - №2, 2011). Petra Kvitova is de eerste racket van de Tsjechische Republiek en de beste linkshandige tennisser in de wereld classificatie WTA. De echte doorbraak in haar carriere begon in 2011 toen de laatste Grand Slam op Wimbledon, slaagde ze te verslaan Maria Sharapova en de enige tennisser van 1990 geboortejaar, die erin geslaagd om het toernooi serie Grand Slam te winnen. Het is ook een van de drie atleten, debutantes, die de eerste poging om de WTA Tour Championships te winnen beheerd. Stijl van tennisster Petra Kvitova is uniek, het is de eerste atleet van de Tsjechische Republiek (na de onafhankelijkheid) te winnen Fed Cup (2011). Nou, in de eerste tien jaar van zijn professionele optredens Tsjechische had zijn naam geschreven in de geschiedenis van het tennis. Men kan alleen maar hopen dat voor haar niet minder spannende overwinningen en prestaties.

Tennis produktie en de stijl door Petra Kvitova

De meeste spel Petra Kvitova herinnerde haar sterke innings met een linker hand. Echter, dit is niet alleen welkom in het arsenaal van de ster tennisster. Niet minder indrukwekkend uiterlijk en blaast onder onvoorstelbare hoeken, vaak overrompeld opponentok. Tsjechische treinen onder leiding van David Kotyza. Ze heeft goede timing is een uitstekend spel zowel het net en van de lijn.

"Wreedheid" en agressieve stijl van de atleten ondersteund door een zorgvuldige selectie van tennis apparatuur en accessoires. Kleding en schoenen van Petra Kvitova - door Nike, tennis rackets – door Wilson. Ze optreden Pro Staff modellen toernooi lijn door Wilson (snaaren en taping van racket houder op het merk). Petra Kvitova, met zijn fantastische controle op de tennisbaan - een echt wonderkind van tennis.

Petra Kvitova outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point is een grote verzameling van de beste tennis produktie van bekende merken. We elk iets vinden dat zal hebben om het te proeven. U de goede kwaliteit van producten van Wilson en Nike waarderen en te profiteren van aantrekkelijke kortingen. Neem een kijkje bij Tennis-Point, en u zal zeker waarderen onze aanbieding! Ga op smart winkelen! Alle transacties zijn 100% veilig, kwaliteit van het product gewaarborgd.