Code: SALE10 10% extra korting op alles in de sale! Nu sparen!

NikeCourt Melbourne Kollektion
- Nu bij Tennis-PointWees klaar voor je uitdaging - voor je uitdaging op jouw voorwaarden!

Met de nieuwe Nike Melbourne collectie ben je wendbaarder en stabieler op het veld dan ooit tevoren. De drie pijlers van je succes zijn gebaseerd op mentale kracht en schouder- en beenstabiliteit. De sleutel hiervoor zijn de Nike Challenge 1 en de Nike Challenge Pro. Beide schoenen garanderen je meer kracht dankzij de uitzonderlijke stabiliteit.

Je zelfverzekerde verschijning wordt gecompleteerd door expressieve outfits die je moment van vreugde tot leven brengen met color-blocking gebeeldhouwde naden en ton-sur-ton gebreide texturen. Met de nieuwe Nike Melbourne stijlen verlies je nooit je cool, zelfs niet in de meest uitdagende situaties. Je beweegt je over het veld met zoveel zelfvertrouwen en balans dat je je tegenstanders altijd een cruciale stap voor bent.

"your journey starts now"
mannencollectie
Naar de mannencollectie

Rafael Nadal
Collectie

Neem een voorbeeld aan Rafa Nadal en laat je nooit van je pad afbrengen door tegenslagen! De legende zou graag zijn teruggekeerd naar de Happy Slam met een citrusblauwe Nike outfit die de passie en toewijding van de onverwoestbare vechter op een stijlvolle en onmiskenbare manier uitdrukt. Helaas moest de Spanjaard op korte termijn afzeggen vanwege een blessure. Maar Rafa laat zich hierdoor niet van de wijs brengen en zal nog sterker terugkomen!
Naar de RAFA-collectie
damescollectie
Naar de vrouwencollectie
Wil je meer weten over hoe je je stabiliteit op de baan kunt verbeteren met de GP Challenge-modellen? Hier vind je alle antwoorden!
Schuhkollektion
Damit du jederzeit blitzschnell auf den Beinen bist, sind der Nike Zoom Vapor 11 und der Vapor Zoom Pro 2 die perfekten Schuhe, um dein gesamtes Potential auszuschöpfen. Prepare to be everywhere!

Dank der neuen Claybreaker-Technologie erreichst du auch die schwierigsten Bälle mit spielerischer Eleganz. Kein Weg ist für dich zu weit!
Naar Nike GP Uitdaging
Zur Schuhkollektion