Bag deals Bespaar tot 60%! Bespaar nu.
Vind je deal:
Aanbiedingen Pasen
Vier het frisse gevoel van de lente met ons! Voor een beperkte tijd bieden we je een fantastische extra korting van 15% op geselecteerde tennisartikelen bij aankoop van een product uit onze schoenencategorie. Gebruik simpelweg de promotiecode SPRING15 om te profiteren van deze onverslaanbare aanbieding en rust jezelf uit met kwaliteitsuitrusting voor het komende tennisseizoen.
Nu ontdekken
Naar alle tennisschoenen

Stap 1: Ontdek je volgende tennisschoenen

Dit is de perfecte kans om je tennisgarderobe op te frissen en jezelf uit te rusten met items van hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. Mis deze kans niet en koop nu je nieuwe paar tennisschoenen!

Stap 2: Bespaar op je musthaves voor de lente

Begin nu met winkelen en profiteer van 15% extra korting op geselecteerde tennisartikelen. Maar haast je - de aanbieding is slechts een beperkte tijd geldig!

We kijken ernaar uit om je te zien schitteren op de tennisbaan met je nieuwe uitrusting. #teamygeel
Kleding
Tennissnaren
Tassen
Handgrepen
Nog geen paascadeautjes?
Pasen staat voor de deur en het is tijd om je kleine kampioenen een speciaal cadeau te geven! Wij hebben precies wat je nodig hebt - tennisartikelen van hoge kwaliteit die hun ogen zullen laten oplichten. En het beste deel? Je krijgt een geweldige korting van 15% op alle kinderartikelen als je de code KIDS15 gebruikt bij je bestelling en een bestelwaarde van €60 bereikt.
Nu ontdekken