LONDON FINAL DEALS Extra kortingen, deals en exclusieve aanbiedingen. Bespaar nu tot 60%.

Caroline Wozniacki

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
8 Resultaten
Filter
Tenniskleding (7 Resultaten)
Beschikbare maten:
adidas
€ 12,00 € 10,95
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
adidas
€ 64,95 € 58,95
Beschikbare maten:
Tennisracket (1 Resultaat)
-27%
Babolat
Tourracket
€ 279,95 € 204,95
Beschikbare maten:

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki - een geweldige tennisser van Deense afkomst. Geboren 11 juli 1900, begon hij zijn professionele carriere in 2005. Zij - de ex - №1 ranking WTA Tour (deze positie Caroline Wozniacki in geslaagd om meer dan 62 weken te houden) en een van de meest getalenteerde atleten van onze tijd. Ze is de eerste Scandinavische ooit te klimmen naar de top van de ranglijst en daar gehouden. Vanaf het begin van de professionele carrière Caroline Wozniacki toont een indrukwekkend vertrouwen op de baan en aandacht voor detail. Haar optredens zijn altijd leuk om naar te kijken, omdat ze vaak kunnen zien wat know - how "niet-standaard technieken en "chips". Met zijn unieke stijl, tennisster Caroline Wozniacki won 23 WTA-titels singles en 2 WTA-titel in het dubbelspel. De hoogste prestatie van haar carriere is om te winnen bij Girl's Singles Wimbledon in 2006. Echter, het bereiken van de finale van de US Open van 2009/2014 en de WTA Tour Championships 2010 - zo indrukwekkend resultaat. In 2008 is Caroline Wozniacki is erkend door WTA Nieuwkomer van het Jaar, en sindsdien zijn populariteit alleen maar is toegenomen. Sportvrouw is nog vrij jong, en daarom hebben alle reden om te hopen dat de belangrijkste successen te komen.

Tennis produktie en sponsoren van Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki - zeer bekwame tennisser, het perfect "speelt" met tempo, het overschakelen van defensieve acties om een snelle aanval. Zij is een van de beste anti panchers van onze tijd; zelfs de hoogste rackets in de wereld is het moeilijk om de sleutels op te vinden tot overwinning op de "lastig" Caroline Wozniacki.

Echter, net als elke professionele tennisspeler, Caroline Wozniacki weet zo grote bijdrage aan het uiteindelijke resultaat maakt de juiste soort van sport kleding, schoenen en uitrusting. Atleet maakt gebruik van een hoogwaardige equipement en accessoires van Babolat, speelden rackets Aeropro Drive, overtensioned natuurlijke snaren van hetzelfde merk (taping van racket houder door Babolat). Caroline Wozniacki staat voor veel bekende bedrijven: adidas, Rolex, Oriflame, Babolat, Proactief, Compeed. In 2011 werd tennisster erkend door Forbes Magazine de tweede atleet van de wereld op de hoeveelheid geld verdiend.

Caroline Wozniacki outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point biedt een breed scala van producten uit de tennis wereld toonaangevende merken. Hier kunt u het model van een tennis racket en accessoires die bij u past te kiezen. Bovendien Tennis-Point hebt flexibel systeem van kortingen. Niet ontkennen jezelf de kans om hoogwaardige goederen te verwerven voor tennis bijna niets. Voel je als een professional met Tennis-Point!