LONDON FINAL DEALS Extra kortingen, deals en exclusieve aanbiedingen. Bespaar nu tot 60%.

Angelique Kerber

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
12 Resultaten
Filter
Tenniskleding (7 Resultaten)
Beschikbare maten:
adidas
€ 12,00 € 10,95
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
adidas
€ 64,95 € 58,95
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (2 Resultaten)
Beschikbare maten:
-30%
Beschikbare maten:
Tennisracket (1 Resultaat)
-27%
Yonex
Tourracket
€ 299,90 € 219,95
Beschikbare maten:
Tennissnaren (2 Resultaten)
-36%
Yonex
Monofilament
€ 229,90 € 147,95
Beschikbare maten:
-30%
Yonex
Monofilament
€ 19,90 € 13,95
Beschikbare maten:

Angelique Kerber

Angelique Kerber - een professionele tennisster van de Duits-Poolse roots, 18 januari 1988 geboren. Op dit moment is een van de beste tennissers van de wereld, het bezetten van de 7-b plaats ranking WTA. Opgeleid door Torben Beltz. Sportvrouw verwierf bekendheid en werd een favoriet van de fans van over de hele wereld vanwege zijn unieke stijl van de strijd die de kracht van een speciale combinatie van "schijnbewegingen 'inherente alleen haar stijl, de stijl tennisster Angelique Kerber.

Professionele carriere Angelique Kerber begon in 2003, maar alleen bereikt groot succes in 2011, het bereiken van de halve finales van de US Open. Toen kwam ze de top 100 tennissers in de wereld, is gelegen in het klassement met 92 posities. Haar beste ranking was de 5e positie in de wereld top lijst van de WTA. Op grond van Angelique Kerber 7 overwinningen in de WTA en 11 ITF singles titels en 3 titels in de ITF dubbelspel. Tennisster heeft al blijk gegeven van zijn talent optredens in de Australian Open, French Open, Wimbledon en de US Open, en ongetwijfeld zal blijven om hun fans te verrassen met kwaliteit spelen. Daarom verwachten we van het zelfs meer briljante overwinningen, waaronder een serie over de Grand Slam toernooi.

Tennis produktie en spelstijl door Angelique Kerber

Tennis - dit is ongelooflijk spannend sport, met zijn fans, zelfs in de meest afgelegen uithoeken van de planeet. Angelique Kerber, net als elke andere professionele tennisser of tennisster, duidelijk begrijpt hoe belangrijk het recht equipement op te halen. Tijdens de jaren van confrontatie met de beste tennissers van de wereld beseffen dat zelfs kleine "fout" accessoire het eindresultaat kunnen zijn. Daarom Angelique Kerber selecteert alleen de hoogste kwaliteit equipement en kleding die een maximum aan comfort en het vertrouwen geeft in hun acties. Onze ster van het mondiale tennis verkiest schoenen van adidas, met een uitstekende gevoeligheid, mobiliteit en bescherming van de voet. Over de keuze van het tennis racket, de Angelique Kerber gespeeld met modellen van Yonex, biedt een krachtige en nauwkeurige slagen. Accessoires ook van Yonex.

Angelique Kerber outfits bij Tennis-Point

In de Tennis-Point indrukwekkende verzameling van de beste tennis producten van fabrikanten uit de hele wereld. Een waardige plaats wordt ingenomen door de goederen en Angelique Kerber. Nu kunt u een model van een tennisracket en toebehoren daarvan met een ongelooflijk gemak vinden - dit zal u helpen fijnkorrelig aangepast filter. Bovendien zijn alle transacties zijn 100% veilig, zij zijn onderworpen aan kortingen. Als u voor te bereiden op een belangrijke confrontatie, u langs de weg met Tennis-Point. Wij bieden een "slimme" winkelen voor de echte fans van het tennis. Voel je als een professional! Krijgen ze!