Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

adidas New York Styles – nu bij Tennis-Point.

Tennisgeschiedenis komt tot leven op je huid dankzij de nieuwe adidas New York Styles. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Billie Jean King's historische triomf in de "Battle of the Sexes", brengt adidas een eerbetoon aan de grote wegbereider voor sterke vrouwen in de sport met een iconische collectie.

De held van de collectie is een vernieuwde Avacourt schoen, opnieuw geïnterpreteerd in de kleurstelling van het seizoen in een opgefrist ontwerp. De Avacourt is speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke tennissers en is gebaseerd op bevindingen uit antropometrische gegevens van topatleten en biomechanische tests.

De collectie is geïnspireerd op de klassieke adidas trainingspakken uit de tijd dat Billie Jean King de tenniswereld veranderde.

MAKE YOUR POINT!

Of je nu een fanatieke tennisspeler bent die op zoek is naar kwaliteitsprestaties of je sportieve stijl wilt opvijzelen, de New York Styles collectie van adidas heeft voor ieder wat wils. Verken de collectie en koop de perfecte stukken om een blijvende indruk te maken op de baan.

Of je nu je tegenstanders verslaat op de baan of de energie van de straten van New York voelt, New York Styles geeft je het beste van twee werelden en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en modieus voelt tijdens je tennisavontuur!

Entdecke die neuen Clay Modelle

Mit der passenden Clay Sandplatzkollektion hat adidas das beste Schuhwerk für den Clay Court entwickelt. Kontrolle, Balance und Schnelligkeit zeichnen dieses Schuhkollektion aus. Ebenso wie der Fokus auf entsprechende Farben und Muster des Sandplatzes, mit der die Schuhe die perfekte Ergänzung zur Bekleidung sind.

Adidas Cybersonic Clay

adidas Avacourt
De tennisschoen speciaal voor vrouwen