LONDON FINAL DEALS Extra kortingen, deals en exclusieve aanbiedingen. Bespaar nu tot 60%.

Verbeter je spel met de nieuwe adidas London Tennis Collectie

adidas London Styles
Ontdek het nieuwste op het gebied van innovatie in tenniskleding met de adidas London Tennis Collection, ontworpen voor het prestigieuze toernooi in Londen. Deze collectie combineert naadloos cutting-edge technologie met strak design voor ongeëvenaarde prestaties op de grasbaan.
Naar de collectie
Blijf droog met AEROREADY technologie
De kledingstukken uit de adidas London Tennis Collection zijn voorzien van adidas' AEROREADY technologie. Deze kledingstukken maken gebruik van zweetafvoerende en absorberende materialen om je droog en comfortabel te houden, zelfs tijdens de meest intense wedstrijden. Blijf gefocust op je spel zonder het ongemak van zweet.
Naar de collectie
Ontketen je potentieel met geavanceerde adidas technologieën
Félix Auger-Aliassime & Stefanos Tsitsipas
Naar de mannencollectie
Maria Sakkari & Camila Osorio
Naar de vrouwencollectie
Verbeterd ademend vermogen voor wedstrijden met hoge intensiteit
Deze collectie is ontworpen met strategische open gaatjes en verbetert het ademend vermogen in belangrijke zones met veel zweet door middel van AIRCHILL-technologie. De onderarmen, achterkant en zijkanten van het lichaam zijn allemaal voorzien van deze innovatieve stofzones voor een maximale luchtstroom en minimale irritatie, zodat je koel blijft en je kunt concentreren op elke opslag, volley en rally.
Naar de collectie
Naadloze techniek voor maximaal comfort
Ervaar de bewegingsvrijheid met de naadloze techniek van adidas. De collectie bestaat uit het Seamless AEROREADY FreeLift T-shirt Pro en het Seamless AEROREADY FreeLift Poloshirt Pro, beide ontworpen om irritatie te verminderen op plekken waar veel bewogen wordt, zoals de oksels. Geen afleiding meer - alleen pure prestaties.
Shop de adidas Londen tenniscollectie
Stap vol vertrouwen het veld op in de nieuwe adidas stijlen. Deze collectie is ontworpen voor de eisen van een wedstrijd op hoog niveau en biedt alles wat je nodig hebt om je volgende wedstrijd te domineren. Ontdek nu de volledige collectie en verbeter je spel met adidas.
Naar de collectie