Bag deals Bespaar tot 60%! Bespaar nu.

Vier 30 jaar Pure Drive met ons met de gelimiteerde speciale editie!

30 jaar innovatie, 30 jaar kracht en explosiviteit - dat is de Pure Drive. En nu is het tijd om dit jubileum in stijl te vieren! Met trots presenteren we de speciale limited edition van dit iconische racket, een eerbetoon aan drie decennia revolutionaire technologie en ontelbare overwinningen op de tennisbaan.

Vier 30 jaar Pure Drive met ons en ervaar de kracht van innovatie op de tennisbaan. Bestel je gelimiteerde speciale editie nu en maak je klaar om je spel te revolutioneren!
Naar de beperkte herrie
Maar dat is nog niet alles! Volg ons op onze social media kanalen, waar we in april een spannende wedstrijd organiseren om de 30e verjaardag van de Babolat Pure Drive te vieren. Maak kans op een van de slechts 30 rackets wereldwijd met een speciale gravure.
naar ons Instagram-account

Pure Drive speciale editie - nu van Tennis-Point

Wat maakt de gelimiteerde speciale editie van de Pure Drive zo speciaal? Het is de perfecte combinatie van bewezen prestaties en baanbrekende innovatie. Met de focus op power en explosiviteit is dit racket klaar om je spel naar een heel nieuw niveau te tillen.
HTR System
Het High Torsional Rigidity (HTR) systeem is een nieuwe oppervlaktestructuur op het rackethoofd en biedt meer stabiliteit om elke wedstrijd met vertrouwen te winnen.
SWX PURE FEEL
De nieuwe geoptimaliseerde SMAC-technologie en een nieuw trillingsfiltersysteem in de oppervlaktestructuur zorgen voor een ongeëvenaard gevoel bij impact en een uniek geluid bij elke balwissel.
HTR SYSTEM: Het High Torsional Rigidity (HTR) systeem is een nieuwe oppervlaktestructuur op het rackethoofd en biedt meer stabiliteit om elke wedstrijd met vertrouwen te winnen.
SWX PURE FEEL: De nieuwe geoptimaliseerde SMAC-technologie en een nieuw trillingsfiltersysteem in de oppervlaktestructuur zorgen voor een ongeëvenaard gevoel bij impact en een uniek geluid bij elke balwissel.
ELLIPTIC FRAME: Elliptische framestructuur met optimale weerstand en algehele stijfheid voor fenomenaal vermogen.
ELLIPTIC FRAME
Elliptische framestructuur met optimale weerstand en algehele stijfheid voor fenomenaal vermogen.
Naar de beperkte herrie