Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Yonex VCore: Een perfect tenniswapen

Yonex VCore is een spinvriendelijke optie voor spelers van een gevorderd niveau. De racket weegt minder en de kop van 97 vierkante- inch biedt een ware traktatie voor tennisliefhebbers. Yonex heeft er veel energie in gestopt om van Yonex VCore één van de beste tennisrackets te maken met een uitstekend vrij-bewegingsvermogen.

Eén van de meest voldoening schenkende tennisrackets

Het gewicht ligt net over 12 ons besnaring om de stabiliteit te verhogen, zoals vereist door de gevorderde spelers, en toch een lichte balans van de kop heeft om de slagsnelheid voor de spin te maximaliseren. Yonex VCore gebruikt een traditionele Isometrische kop die een uitgebreid comfort en uitgebreide kracht levert doorheen de snarenlaag. Het heel flexibel en scherp geconstrueerd kader garandeert een verhoging in de reactietijdperiode van de speler, meer kracht om slagen te raken en meer spincapaciteit leverend.

Yonex VCore Tennisrackets

(35 Artikel)
Producttype
Snarenpatroon
Gripmaat

Yonex VCore Galaxy Black (4 Artikel)

Yonex NEW Vcore (7 Artikel)

Yonex Vcore Pro (7 Artikel)

Yonex Vcore SV (6 Artikel)

Yonex tennisrackets uit collectie (2 Artikel)

Gebruikte rackets (9 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

Veilige betaalmethoden Bancontact/ Mister Cash MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • Bancontact/
    Mister Cash
  • PayPal
  • EuroCard, MasterCard
  • VISA, American Express
  • Vooruitbetaling
Onze verzendservice UPS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Yonex VCore Tennisrackets online kopen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden

Skyscraper