Tenniskleding (4 Resultaten)
-36%
Yonex
€ 70,00 € 44,95
Beschikbare maten:
-29%
Yonex
€ 70,00 € 49,95
Beschikbare maten:
-31%
Yonex
€ 80,00 € 54,95
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (2 Resultaten)
Tennisracket (1 Resultaten)
-35%
Yonex
€ 275,00 € 179,95
Beschikbare maten:
Gripbanden (1 Resultaten)
Tennissnaren (1 Resultaten)

Stan Wawrinka

Stan Wawrinka - beroemde zwitserse tennisser, bezet momenteel de 4e plaats wereldranglijst. Met zijn kleurrijke voorstellingen, slaagde hij erin om de liefde van de fans over de hele wereld te winnen. Tennisser Stan Wawrinka heeft een unieke stijl, dankzij die hij erin geslaagd om een van de weinige kwart alle toernooien Grand Slams geworden - Australian Open, French Open, Wimbledon en de US Open. Op grond van zijn twee titels in Grand Slam, en een fenomenale prestatie op de Australian Open in 2012 en de French Open in 2015 stond hem te klimmen op de wereldranglijst naar 3e positie. Stan Wawrinka - een van de drie spelers die de overwinning gevierd in de Grand Slam toernooien van de serie over "Great Quartet» (de Big Four). Geboren op 18 maart, de Zweedse ster in 1985, begon zijn professionele carrière in 2002. Hij heeft vele prijzen gewonnen, titels en onderscheidingen, en een van de meest memorabele momenten van zijn carriere was de ATP Masters Tournament 100 te winnen in 2014. Al met al een atleet 11 titels in het enkelspel en 2 in het dubbelspel. Maar bijna al deze verworvenheden kan worden vergeleken met een overwinning op Sumer Olympische Spelen van 2008. Het is ook het nationale team van zijn land Stan Wawrinka won de Davis Cup van 2014. By the way, voor de Franse Open tennis in 2014 veranderde de naam in "Stan Wawrinka" aan "Stan Wawrinka ". We hopen allemaal dat deze speler vooruit vele overwinningen, en het is nog geen tijd om ons te verwennen met hun prachtige optredens.

Tennis produktie en de stijl door Stan Wawrinka

Stan Wawrinka beschouwd als een van de "slaan" van de tennissers van onze tijd: zijn "shots" is niet alleen zeer sterk, ze hebben ook de neiging uiterst nauwkeurig te zijn. Maar de uitstekende prestaties op de baan - het resultaat van niet alleen de vaardigheid van de sporter, maar ook de juiste keuze van het vistuig en de uitrusting. Schoenen, kleding, rackets en accessoires - dit alles bepaalt in grote mate het resultaat van de wedstrijd. Zweed training onder leiding van de Magnus Norman. Om dit te doen, heeft de sporter niet uit op welk oppervlak van de rechtbank om op te treden: het toont uitstekende resultaten op klei en op gras. Stan Wawrinka heeft tennisrackets en accessoires van Yonex. Gezien de zorgvuldige voorbereiding en de professionele aanpak van elke oppositie, ongeacht of het gaat om de finale, halve finale of voorronde kan zijn zonder haar aandeel van twijfel stellen dat Stan Wawrinka er nog veel grote overwinningen.

Stan Wawrinka outfits bij Tennis-Point

Nu kan iedereen een racket, equipement en apparatuur kopen, die de legendarische tennisser gebruikt. In de Tennis-Point bevat de beste verzameling van "merch" van de toonaangevende fabrikanten van de wereld. Bovendien is de goederen onder voorbehoud van kortingen, zodat - heb u een uitstekende kans om een favoriete accessoire te krijgen is nagenoeg vrij. Onze service is 100% veilig, we zorgen voor de kwaliteit van de producten, anders kunt u het item terug te keren. Mis deze geweldige kans niet missen!