Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Retouren / klachten

Retour

Voor het geval dat de artikelen je niet bevallen of deze niet passen kan je ze eenvoudig terugsturen. Verdere informatie over retouren vind je hier . Onze klantenservice bereik je ook telefonisch onder (0280) 80348

  1. Vermeld de gevraagde gegevens op de vrachtbrief (aantal teruggestuurde artikelen).
  2. Plak vervolgens het etiket voor de terugzending op het pakket. Het etiket mag gerust over het oude etiket worden geplakt. Zo niet, maak dan het oude etiket onleesbaar.
  3. Geef de terugzending bij een van de talrijke filialen af (afhankelijk van de dienstverlener). Er worden geen kosten in rekening gebracht.

    Tip: Bewaar de kwitantie net zo lang totdat je van ons een ontvangstbevestiging voor de retourzending hebt ontvangen.

Reclamatie

Soms gebeurt het dat een artikel defect of beschadigd is. In dit geval kun je het artikel uiteraard terugsturen en wij reclameren het dan bij de desbetreffende leverancier. Je krijg naar wens je geld terug of we sturen je zo spoedig mogelijk een vervangend artikel.