Tenniskleding (7 Resultaten)
Nieuw
Nike
€ 59,99 € 44,95
Beschikbare maten:
Tennistassen (1 Resultaten)
Tennisracket (1 Resultaten)
Tennissnaren (2 Resultaten)
Gripbanden (1 Resultaten)
Tennissnaren (2 Resultaten)

Juan Martin Del Potro

Juan Martin Del Potro is een beroemde tennisspeler uit Argentinië, geboren 23 September 1988 en begon met een professionele carrière in het jaar 2005. Hij won de harten van de fans dankzij zijn enthousiasme, energie en vindingrijkheid op de rechter. Echter, op dit moment de beoordeling lage atleet is alleen 582 plaats in het enkelspel. Maar, ondanks de huidige stand van zaken, Juan Martin Del Potro is niet Gnehm weten: zodra hij werd beschouwd als een tennisspeler op de planeet-4 in het enkelspel en 105-de plaatsvond in het dubbelspel klassement. De Argentijn is de enige tennisspelers buiten de "big four", die erin geslaagd voor een toernooi te verslaan Rafael Nadal en Roger Federer. Juan Martin Del Potro heeft ook, een record op de zeer lange onderbreking tussen overwinningen bij Grand Slam toernooien: in 2005 won hij de Franse Open en de US Open is 2013, die 35 toernooien doorgegeven. Juan Martin Del Potro is ook bekend als 'Delpo'. De hoogste prestatie in zijn carrière kan worden beschouwd als Londen 2012 Olympische bronzen medaille. Zonder twijfel, unieke stijl en Games doen tennisspeler Juan Martin Del Potro zal geven ons meer dan een fijne avond op de tv-schermen en op de stands van het stadion. Argentijnse vertrouwen prestaties verwachten op Grand Slam toernooien, in bijzonder - Wimbledon

Tennis producten en spelstijl van Juan Martin Del Potro

Deze atleet is een van de beste "beschermende" van tennis. Hij treinen onder leiding van Franco Davin, verkiest te spelen vanaf de achterkant van de veldlijnen en de geijkte top terug. Het is vermeldenswaard dat Juan Martin Del Potro bijzondere aandacht aan de selectie van de sport besteedt uitrusting en accessoires. Atleet probeert te houden rekening met elke nuance en te profiteren van alles wat mogelijk is om maximale resultaten te verkrijgen. Met betrekking tot kleding en schoeisel, de keuze viel op Argentijnse Nike met betrekking tot rackets -Wilson-namelijk de Wilson K-Factor 6.1 95, verbeterde speciale tekenreeksen Luxilon ALU Power. Door de manier, de Wilson K-Factor 6.1 95 is al out of date, maar de atleet blijft het model van de peddel, die hij erin geslaagd om te winnen een Grand Slam toernooi serie-US Open 2009 gebruiken.

Juan Martin Del Potro outfits bij Tennis-Point

In Tennis-Point kunt u ieder model van een tennisracket, uitrusting en accessoires kopen van toonaangevende fabrikanten. U hebt een uitgebreide collectie van "Werktuigen" gebruikt door tennis sterren verstrekt. Ontkennen uzelf niet de gelegenheid aan te raken de legende! We hebben permanente kortingen en kortingen, aanbiedingen op 100% veilig. Groeien samen met Tennis-Point!