Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Dinah Pfizenmaier

Dinah Pfizenmaier is een Duitse professionele tennisspeelster, 13 januari 1992 geboren. Zij geslaagd om te winnen de genegenheid van de fans met volledige toewijding op de rechter. De atleet internationale debuut vond plaats in het jaar 2012, op de Franse Open-toernooi Grand Slam serie. Aangezien ze toegetreden en sterk verankerd onder de elite van de wereld tennis. Sinds het begin van zijn professionele carrière (2011), won ze 9 ITF titels in eenpersoons- en 2 dubbelspel. De ITF toernooien het toonde zich van de beste kant en werd een favoriet van tennisfans van over de hele wereld. Vandaag dezelfde unieke stijl vrouwelijke Dinah Pfizenmaier -praktisch merk dat hielp haar krijgen op alle 4 belangrijkste serie toernooi Grand Slam-French Open (2013), US Open (2013), Australian Open (2013) en Wimbledon (2014). Dinah Pfizenmaier nam 155 positie in de wereld ranking in het enkelspel en in het dubbelspel, hoewel 300 bezochte en boven-79 plaats in éénpersoons- en 245 in het dubbelspel. Huis van de atleet onder auspiciën van de gerenommeerde specialist Michael Schmidtmann. Zonder twijfel, heeft Dinah Pfizenmaier een enorm potentieel en de kans om vooruitgang in de toekomst. We kijken uit naar meer van haar nieuwe lichte overwinningen en prestaties.

Essentiële tennis producten uit Dinah Pfizenmaier

Ondanks het feit dat ze nog is erg jong, ze is een echte professional in zijn vakgebied. En voor de vakmensen van kleinigheden niet gebeurt. Dinah Pfizenmaier als niemand weet hoeveel goed/onjuist pakte tennis outfit en accessoires kan invloed hebben op de uitkomst van de strijd, met name als onderling voldoen aan ongeveer gelijk is aan de klasse rivalen. En als we ons voorbereiden om te veroveren van de sport, de Olympus, alleen met betere kleding en schoenen van adidas en racket Babolat! Deze merken de voorkeur geeft aan Dinah Pfizenmaier, en het is moeilijk om niet mee eens zijn. adidas Babolat en leiders in hun velden, enkele van de beste fabrikanten van de wereld. Oef, Bedankt voor zijn grondige en boekhoudkundige detail, Dinah Pfizenmaier trekken uit de overwinning van gelijke concurrenten. Jeugd Sportvrouw-troef: ze nog steeds te verbeteren, en middelen spoedig zien we haar weer op de rechter met nieuwe overwinningen!

Dinah Pfizenmaier outfits bij Tennis-Point

Nu heb je een unieke mogelijkheid om te kopen tennis producten, die gaat naar uw Idol rechter. Voor dit moet je gewoon voor een bezoek aan de online shop van Tennis-Point. Hier vindt u een breed scala aan tennis producten van toonaangevende merken. World class, flexibele kortingen en volledige transactie beveiliging-it alle krijgt elke cliënt van Tennis-Point. Niet te missen! Word professionele samen met Tennis-Point!

Dinah Pfizenmaier Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.