LONDON FINAL DEALS Extra kortingen, deals en exclusieve aanbiedingen. Bespaar nu tot 60%.

Andy Murray

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
3 Resultaten
Filter
Tennistassen (1 Resultaat)
Tennisracket (1 Resultaat)
Yonex
Tourracket
€ 279,90 € 229,95
Beschikbare maten:
Tennissnaren (1 Resultaat)
Luxilon
Monofilament
€ 26,00 € 19,95
Beschikbare maten:

Andy Murray

Geboren op 15 mei 1987, Andy Murray is de tweede gewaardeerde tennisser in de wereld. Toekomstige ster van jongs af aangetrokken tennis. Murray nam de eerste tennis racket in de hand, toen hij amper 3 jaar. In het tennis competities speler in acht jaar debuteerde. Murray is een van de beste voor meerdere jaren, en sinds 2011 is niet uit het toernooi voor de Grand Slam kwartfinales (met uitzondering van de US Open van 2015). Tijdens zijn carriere won hij talrijke onderscheidingen en prijzen, en sinds 2006, jaarlijks herkent de beste speler in het Verenigd Koninkrijk. Murray - de top 10 van de ATP en de 2-gerangschikt 2009. Geen twijfel, heeft de atleet de hoogste succes bij de Olympische Spelen bereikt, in 2012, het verslaan van Roger Federer. Vanwege de Britse overwinning in het Wimbledon Championship, Australian Opens, French Opens en vele andere toernooien. Vanwege allerlei 35 tennis titels en overwinningen in de Grand Slam toernooien. En de toekomst van Roger Federer ziet er niet minder prachtig.

Tennis produktie door Andy Murray, die u moet proberen

Uitstekende prestaties van tennisser Andy Murray op de tennisbaan - is eveneens een gevolg van zijn vaardigheid, ervaring, en perfect op elkaar afgestemde uitrusting en kleding. De atleet werkt met veel merken van sport accessoires. Zijn 5-jarig contract met adidas om een reeks van schoenen te presenteren - is niet de enige prestatie van Andy Murray op het gebied van reclame. Het werkt ook samen met Highland Spring, Shiatzy Chen, Royal Bank of Scotland en Fred Perry. Zelf tennisser met december 2014 gebruikt het "uniform" door Under Armor Company. Andy Murray is een professioneel voor 10 jaar, sinds 2005, en gecoacht door Ivan Lendl. De atleet heeft een rechter greep, spelen rackets Head, waardoor de presentatie van en reclame voor het merk. Zoals voor accessoires, heeft Murray een contract met de Zwitserse fabrikant van horloges Rado ondertekend, en hij is een van zijn modellen - D-Star 200. De combinatie van passie, verlangen en toewijding aan te vullen met visuele aantrekkingskracht maakt Andy Murray opgemerkt door een van de tennissers van de moderne tijd.

Andy Murray outfits bij Tennis-Point

Nu kunt u het beste tennis producten van verschillende merken in de online shop Tennis-Point. Krijg een voordeel in het spel dankzij eersteklas apparatuur door Andy Murray, waarmee hij op de tennisbaan zelf gebruiken. Samen met de beste hotel aanbiedingen uit de onder Armor en Head krijgt u ook de mogelijkheid om aanzienlijk te besparen. Slimme aankopen verrichten en vergeet niet prachtig kortingen!