Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Agnieszka Radwanska

Geboren 6 maart 1989, Agnieszka Radwanska - een van de toonaangevende Poolse tennissters, die van invloed zijn stabiliteit en vindingrijkheid op de baan. Op dit moment, het duurt 5 plaats in de rangschikking van de beste tennissters van de wereld volgens de Women's Tennis Association (de hoogste rating - №2, juli 2012). Ze staat bekend om haar hoge intelligentie en sport onnavolgbare stijl. Op grond van Agnieszka Radwanska 17 WTA-titel en de titel 2 ITF, dus het was de bijnaam 'The Professor'.

Op grond van tennisster vele prijzen en prestaties. Zij - de eerste vertegenwoordiger van Polen, die in de Open Era in geslaagd om de finale van alle toernooien Grand Slam te bereiken. In 2012 werd ze finaliste van Wimbledon Championship, in 2015 - WTA Finals (winnen in het enkelspel) en de Hopman Cup. Deze atleet is altijd gelegd op een maximum: in 2006 werd zij erkend als Most Impressive Newcomer WTA en 2011-2014 erkende vier van de meest populaire tennis WTA. Agnieszka Radwanska tennisster voordat moederland bleef niet onopgemerkt en in de hoogste kringen verdient: in het jaar 2013, de President van Polen toegekend haar met Gold Cross of Merit.

Tennis producten door Agnieszka Radwanska voor u

Agnieszka Radwanska zeer variabel op een de tennisbaan, beheert ze altijd om de beste beslissingen te nemen en krijgt de winnaar, zelfs de meest moeilijke situaties. Ze is ook zeer mobiel, vaak voert trimmen en heeft een verscheidenheid aan invalshoeken, die soms zet haar opponentok stilstand. Agnieszka Radwanska professionele carriere te beginnen in 2005 onder leiding van Tomasz Wiktorowski, die in staat zijn om het aan de internationale niveau te brengen was.

Als het aankomt op het kiezen van de juiste uitrusting en kleding, de kampioen is zeer origineel. In tegenstelling tot veel professionele tennissers tijdens het spel, kan het niet het racket veranderen. Bovendien Agnieszka Radwanska gemakkelijk aanpast aan verschillende "gereedschappen". Nu maakt ze gebruik van de producten Babolat - Pure Drive en andere accessoires. Haar atletische uniformen en schoenen gemaakt Lotto. Agnieszka Radwanska zorgvuldig afgestemd op de keuze van elk accessoire die het mogelijk maakt haar om zich 100% comfortabel met het spel in alle weersomstandigheden en op elk oppervlak van de tennisbaan. Zonder twijfel, de belangrijkste overwinning Poolse vrouw moet nog komen: een eerste klas equipement, ze ziet er geweldig uit, geperfectioneerd van jaar tot jaar.

Agnieszka Radwanska outfits bij Tennis-Point

Nu heb u de kans om het even welke producten te kopen, raden de ster tennisser, online. In de online winkel Tennis-Point wordt vertegenwoordigd door een hoogwaardig aanbod van producten van toonaangevende tennis merk. Bovendien, het volledige product kortingen. Transactie is 100% veilig is, krijgt u een eerste klasse apparatuur en accessoires tegen de laagste prijs. "Smart" shopping - dit is een unieke kans om niet te gebruiken dat u gewoon niet het recht.

Agnieszka Radwanska Outfits

(30 Artikel)

Tenniskleding (26 Artikel)

Tennisschoenen (3 Artikel)

Tennissnaren (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

Veilige betaalmethoden Bancontact/ Mister Cash MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • Bancontact/
    Mister Cash
  • PayPal
  • EuroCard, MasterCard
  • VISA, American Express
  • Vooruitbetaling
Onze verzendservice UPS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Agnieszka Radwanska Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
